Από το Βουβοπόταμο Πρέβεζας στη Eurovision του 2019 η Katerine Duska;

Το όνομα της Katerine Duska προστίθεται στη λίστα των υποψηφίων να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, σύμφωνα με το hit-channel.com.

Τα χρονικά περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν για την ΕΡΤ, η οποία καλείται να καταλήξει σε οριστικές αποφάσεις για τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision του Τελ Αβίβ.

Στην προεδρία της επιτροπής που έχει αναλάβει την υπόθεση βρίσκεται ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο οποίος είναι πιθανό να έχει τον τελικό λόγο για την επιλογή του καλλιτέχνη. Τα μέλη της ομάδας εργασίας για την Eurovision λοιπόν είναι ο συνθέτης και μέλος ΔΣ της ΕΡΤ Δημήτρης Παπαδημητρίου (πρόεδρος), ο μουσικός παραγωγός Πέτρος Αδάμ (μέλος), ο δημοσιογράφος Φώτης Απέργης (μέλος), ο μουσικός παραγωγός Γιάννης Πετρίδης (μέλος), η δημοσιογράφος και διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ Μαρία Κουφοπούλου (μέλος) και η προϊσταμένη Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων της ΕΡΤ Σοφία Δρανίδου (μέλος).

Η Minos / ΕΜΙ Universal δεν πρόκειται να μείνει άπραγη φέτος και μετά τη συμφωνία με το ΡΙΚ για τη συμμετοχή της Τάμτα στη Eurovision με την Κύπρο, θα επιχειρήσει να σπάσει και το μονοπώλιο που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα τα τελευταία έτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», η μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία της χώρας φαίνεται να έχει προτείνει την περίπτωση της Katerine Duska, την αποκάλυψη της εγχώριας αγγλόφωνης σκηνής.

Η Ελληνοκαναδή ερμηνεύτρια  και τραγουδοποιός με καταγωγή από το Βουβοπόταμο Πρεβεζας είναι ομολογουμένως ένα άτομο που μπορεί να εντυπωσιάσει το ευρωπαϊκό κοινό.

Εξάλλου, η ΕΡΤ δείχνει αποφασισμένη να κινηθεί φέτος σε ευρωπαϊκό – pop ήχο με ξενόγλωσσο στίχο. Επιπλέον έχει επιβεβαιώσει πως η επιλογή του καλλιτέχνη θα γίνει με απευθείας ανάθεση.

H Katerine Duska έχει αποσπάσει εγκωμιαστικά για τη ζεστή soulful φωνή της που θυμίζει σπουδαίες μορφές της μουσικής.

Έχει κυκλοφορήσει ένα ολοκληρωμένο δίσκο, το «Embodiment», σε δική της μουσική και στίχους, έχει εμφανιστεί στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, ενώ ένα από τα τραγούδια της έχει επιλεχθεί από τη Nestlé για να επενδύσει την τηλεοπτική καμπάνια του «Nescafé Gold» στον Καναδά.

Να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι του 2018, η Πρέβεζα είχε την ευκαιρία να θαυμάσει την ταλαντούχα ερμηνεύτρια στο Preveza Jazz Festival που πραγματοποιήθηκε στο Λιμάνι της πόλης.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites