Παρουσιάστηκε η νέα παράταξη “Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Πάργας”

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Καναλάκι η παρουσίαση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Δήμου Πάργας,  όπου παρουσιάστηκε η Ιδρυτική Διακήρυξη της Νέας Παράταξης και ανακοινώθηκε επισήμως ως επικεφαλής αυτής και υποψήφιος δήμαρχος ο Βασίλης Κατσούκης.
Την Ιδρυτική Διακήρυξη έχουν υπογράψει μέχρι στιγμής πάνω από 120 πολίτες του Δήμου Πάργας.
Ο κ. Κατσούκης στην ομιλία του είπε:

Είναι για µένα και τον τόπο µας σήµερα µια µεγάλη στιγµή. Μια µεγάλη στιγµή, γιατί αποφασίζουµε να κάνουµε µια νέα αρχή για τον ΔΗΜΟ µας.

Με αίσθηµα ευθύνης, είµαστε σήµερα εδώ µπροστά σας, για να σας παρουσιάσουµε το αποτέλεσµα µιας Πρωτοβουλίας Πολιτών του ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ που έχουµε στόχο να κάνουµε πράξη, µια ν έ α αντίληψη για τα Κοινά:

 •  Με χρηστή διοίκηση
 •  Με Σεβασµό στον ΠΟΛΙΤΗ
 •  Με Λύσεις στα καθηµερινά προβλήµατα
 •  Με Διαφάνεια στη διαχείριση του δηµοσίου χρήµατος
 •  Και µε ένα γενικό νοικοκύρεµα που θέλει ο τόπος µας

Δηµιουργήσαµε λοιπόν µια κίνηση ΠΟΛΙΤΩΝ. Μια οµάδα που κάθε µέρα ολοένα και µεγαλώνει, γιγαντώνεται και αυξάνεται γιατί πάνω από όλα, δ ε ν µετρά η προσωπική µας επιτυχία αλλά το αύριο για τον τόπο µας και τα παιδιά µας!

Η αναγέννηση του ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ αγαπητοί συµπατριώτες µου δ ε ν αποτελεί µια φιλοδοξία προσωπική δική µου αλλά αποτελεί κυρίως µια ευθύνη και υποχρέωση όλων µας απέναντι στο αύριο των παιδιών µας, απέναντι στο µέλλον και την προοπτική του τόπου µας.

Με την Διακήρυξη Αρχών που σήµερα θα ακούσετε κάνουµε την επίσηµη αρχή µας σαν µια νέα ανεξάρτητη δηµοτική παράταξη και σας καλούµε όλους και όλες που ζουν ή κατάγονται από το ΔΗΜΟ µας, µε την έµπρακτη στήριξη και τη συµµετοχή σας, για να γυρίσουµε σελίδα.

ΘΕΛΩ να µας εµπιστευθείτε, δεν ήρθαµε να χωρίσουµε τον τόπο µας, ούτε να διαχωρίσουµε τους δηµότες µεταξύ τους. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ήρθαµε για να ενώσουµε, να κερδίσουµε τον χαµένο χρόνο για να συνθέσουµε ένα νέο ΟΡΑΜΑ πέρα από πολιτικές, κοµµατικές ή ιδεολογικές προτιµήσεις του καθενός µας.

Αγαπητοί Συντοπίτες και συντοπίτισσες, φίλες και φίλοι

Η προσπάθειά µας αυτή είναι συλλογική και όχι ατοµική. Είναι µια προσπάθεια ΔΙΚΗ ΣΑΣ, ΟΛΩΝ ΜΑΣ, που πολλοί από εµάς ξεκινάνε για πρώτη φορά να συµµετέχουν στα κοινά!

Είµαστε αισιόδοξοι ότι θα φέρουµε ένα άλλο πνεύµα στην περιοχή µαςκαι τον ΔΗΜΟ ΠΑΡΓΑΣ, µια νέα πολιτική σκέψη που θα έχει στην πρώτη θέση:

 1.  Το δηµόσιο συµφέρον έναντι του ατοµικού συµφέροντος
 2.  Το Διάλογο
 3.  Την αλληλεγγύη
 4.  Τη ριζική ανανέωση προσώπων παντού
 5.  Τη δηµιουργία κινήτρων στη νεολαία µας για να µείνει και να δηµιουργήσει εδώ στον τόπο της
 6.  Τον Σωστό Προγραµµατισµό και Σχεδιασµό έργων
 7.  Τη Νοµιµότητα
 8.  Τη Διαφάνεια
 9.  Την Ενίσχυση των κοινωνικών υπηρεσιών για ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο του δήµου µας, του ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ

Σήµερα θα ακούσετε τις αρχές και τις ιδέες της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ, για να µάθετε ποιά είναι η Φιλοσοφία µας και η Νοοτροπία µας. Το επόµενο διάστηµα θα µάθετε το Πρόγραµµά µας, τις Προτάσεις µας, τις Ιδέες µας, µα πάνω από όλα θα ακούσουµε Εσάς. Θα καταγράψουµε τα προβλήµατά σας και θα ακούσουµε τις δικές σας προτάσεις, τις δικές σας παρατηρήσεις.

Για να κάνουµε πράξη το σύνθηµά µας: Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

ΘΕΛΩ να ξέρετε ότι στην πολιτική έρχοµαι για να ΔΩΣΩ και όχι για να  “ΠΑΡΩ”. Δεν θεωρώ τον εαυτό µου ΕΙΔΙΚΟ, ούτε ότι τα ξέρει ΟΛΑ. Τον θεωρώ όµως Έµπειρο και µε πλούσιες εικόνες ζωής από το Εξωτερικό, µε επιχειρηµατικές γνώσεις και δράση, που θέλω τώρα να τις µεταφέρω και να τις µοιραστώ µε τους συµπολίτες µου στον Δήµο µας, ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΡΓΑΣ, ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ.

Για µένα, αυτό που πάνω από όλα µετρά είναι:

 •  Η συλλογικότητα
 •  Η σύνθεση
 •  Η συνεργασία και
 •  Η αγάπη για τους ανθρώπους και τον τόπο ΜΑΣ

Από ‘δω και µπρος µπαίνουµε στην καθηµερινή µάχη όπου όλοι και όλες σας χρειάζεστε για να φτάσουµε νικηφόρα στο τέλος της διαδροµής αυτής.

Καλώς Ορίσατε λοιπόν σε αυτό το ταξίδι. Καλώς ήλθατε στην ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ

Σας ευχαριστώ µέσα από τα βάθη της ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ που είστε σήµερα εδώ και µας δίνετε δύναµη για να αγωνιστούµε και να πετύχουµε το στόχο µας και να υλοποιήσουµε το ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ! Για να φέρουµε µια νέα εποχή στον ΔΗΜΟ ΠΑΡΓΑΣ! Όπου η συµµετοχή στα κοινά θα αποτελεί τιµή, ευθύνη, προσφορά.

Απευθύνοµαι ιδιαίτερα στα νέα παιδιά του τόπου µας. Είµαι και εγώ ένας “νέος” σαν εσάς, σε διάθεση και µεράκι! ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, κυρίως µπροστά σας!

Αξιοποιείστε τον δηµιουργικά! Ελάτε µαζί µας για να κάνετε την τοµή και την ανατροπή που θέλετε …! Αντί να φεύγετε από την πατρίδα σας στον καιρό της κρίσης και να αφήνετε πίσω σας ερειπωµένα χωριά, χωρίς καµία ελπίδα…

Θα είµαι κοντά σας όσο µπορώ και αυτό αποτελεί µια δέσµευση και έναν λόγο τιµής στη νέα εποχή που ελπίζουµε ότι θα φέρουµε και µε τη δική σας βοήθεια.

Σας ευχαριστώ θερµά για την παρουσία σας ξανά όπως και όλους τους συµπολίτες µας που υπέγραψαν µε χαρά και ενθουσιασµό την Ιδρυτική µας ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ξεπερνιέται άλλο ένα εμπόδιο για το έργο στο Κάστρο του Αγίου Ανδρέα

26/10/2021, 7:53 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η Λίνα Μενδώνη ανακοίνωσε την έναρξη της προετοιμασίας του φακέλου ένταξης της Νικόπολης στην Unesco

26/10/2021, 6:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στην Πρέβεζα σήμερα η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη

26/10/2021, 9:46 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

25/10/2021, 4:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συλλυπητήρια επιστολή του Επιμελητηρίου Πρέβεζας για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

25/10/2021, 3:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεχίζεται το Πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας ΤΕΒΑ από την Π.Ε. Πρέβεζας

25/10/2021, 3:09 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites