Πάρις Νίκου : “Η Αστυνομία της Πρέβεζας δίπλα στον πολίτη”

Η ποιοτικότερη και αποδοτικότερη αστυνόμευση σε κάθε γωνία του Νομού Πρέβεζας, είναι ένας από τους βασικούς στόχους, που έχει θέσει ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Πρέβεζας.

Με εμπειρία ετών στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, την οποία έχει υπηρετήσει από μάχιμες και επιτελικές θέσεις, ο Ταξίαρχος Πάρις Νίκου ανέλαβε καθήκοντα, έχοντας θέσει ως προτεραιότητες την πρόληψη, την ενημέρωση και την “εμφανή” αστυνομική παρουσία, σε όλο το Νομό Πρέβεζας, ώστε να εμπεδωθεί κλίμα ασφάλειας στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής.

Επ αφορμή  της ανάληψης των νέων του καθηκόντων, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πρέβεζας, συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης 22 Νοεμβρίου με δημοσιογράφους και εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης ο κ. Νίκου είπε πως, η προαγωγή του στο βαθμό του Ταξίαρχου και η τοποθέτηση του στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο, ενώ τόνισε πως τόσο το προσωπικό, όσο και ο ίδιος θα είναι έξω από τα γραφεία και κοντά στους πολίτες.

Η εφαρμογή του Προγράμματος Ελεγχόμενης Ρεαλιστικής, Στοχευμένης, Εμφανούς Αστυνόμευσης «Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.ΑΣ.», σύμφωνα με τον Αστυνομικό διευθυντή, στο Νομό Πρέβεζας καλύπτεται πλήρως, από τις εποχούμενες περιπολίες των αστυνομικών τμημάτων, τη δίκυκλη αστυνόμευση από την ομάδα ΔΙΑΣ, τις κινητές αστυνομικές μονάδες, την Ο.Π.Κ.Ε και τις ομάδες Ελέγχου πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων.

Αναφορικά με την Πρέβεζα, ο Διευθυντής Αστυνομίας Πρέβεζας υπογράμμισε, πως η περιοχή έχει μικροεγκληματικότητα, ενώ ένα από τα βασικότερα προβλήματα της είναι το κυκλοφοριακό, ειδικά κατά την θερινή περίοδο που η τουριστική κίνηση ανεβαίνει σημαντικά. Πάνω σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, στις προθέσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας είναι, η διοργάνωση ημερίδων αλλά και ενημερωτικής καμπάνιας σε σχολεία,  υπηρεσίες, αλλά και όπου αλλού χρειαστεί, ώστε οι πολίτες να έχουν άμεση και πλήρη ενημέρωση.

Ο Ταξίαρχος Πάρις Νίκου κατάγεται από την Ράχη Άρτας , τα δύο τελευταία χρόνια υπηρέτησε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας ως διευθυντής και από τον Αύγουστο του 2018 ήταν αποσπασμένος στην Αστυνομική Ακαδημία ως βοηθός διοικητή.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites