Δευτέρα, 18/03/2019

Ψήφισμα της ΕΛΜΕ Πρέβεζας για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Θεσπρωτικό

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πρέβεζας εκφράζει ομόφωνα την αντίθεσή του στην απόφαση της Διοίκησης της  Εθνικής Τράπεζας να κλείσει το υποκατάστημα Θεσπρωτικού, ένα υποκατάστημα που επί δεκαετίες εξυπηρετεί τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής.

Μία ενέργεια η οποία ελήφθη χωρίς να υπολογιστεί  η κοινωνική διάσταση της λειτουργίας ενός τραπεζικού υποκαταστήματος στην ευρύτερη περιοχή της Λάκκας Σουλίου.

Οι κάτοικοι καλούνται να υποστούν τις συνέπειες μίας απόφασης που ελήφθη με καθαρά οικονομικά κριτήρια, χωρίς να υπολογιστούν οι δεκάδες παράμετροι που αφορούν στην τοπική κοινωνία και στη στήριξη που έλαβε η τράπεζα από τους δημότες στα τόσα  χρόνια λειτουργίας του υποκαταστήματος.

Οι κάτοικοι  που εξυπηρετούνταν στο συγκεκριμένο υποκατάστημα, θα κληθούν  από τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας να εξυπηρετούνται, από γειτονικά  υποκαταστήματα , χωρίς να ληφθούν υπόψη οι δυσκολίες στη μετακίνηση των δημοτών, η ηλικιακή ομάδα στην οποία ανήκουν πολλοί κάτοικοι, η ιδιομορφία της περιοχής καθώς και η ανάγκη για άμεση εξυπηρέτηση από όσους εμπιστεύονται την τράπεζα για τις επαγγελματικές τους συναλλαγές.

Καλούμε τη Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας να εκτιμήσει όλες τις παραμέτρους του σοβαρού αυτού ζητήματος και να ακυρώσει την απόφαση για κλείσιμο του υποκαταστήματος Θεσπρωτικού.

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ