Τρίτη, 19/11/2019

Υπεκφυγές Σπίρτζη για τη νέα παράταση ολοκλήρωσης της μελέτη σύνδεσης της Πρέβεζας με την Ιόνια Οδό

Ήταν 10 Φεβρουαρίου του 2017 , όταν ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου στην Πρέβεζα, αναφέρθηκε στην μελέτη σύνδεσης της πόλης με την Ιόνια Οδό. Τότε ο κ. Σπίρτζης είχε εγγυηθεί πως μέχρι τον Ιούλιο του 2017, η μελέτη θα έχει ολοκληρωθεί. Πέρασε και ο Ιούλιος του 2018 και όχι μόνο η μελέτη δεν ολοκληρώθηκε, αλλά πρόσφατα πήρε και νέα παράταση μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Νέα παράταση στην ολοκλήρωση της Μελέτης σύνδεσης της Ιόνιας Οδού με την πόλη της Πρέβεζας

Το mypreveza.gr βρέθηκε την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στη ιστορική Γέφυρα Κοράκου, όπου παρουσία του Υπουργού Υποδομών, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με αφορμή το «2018 Έτος Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Κληρονομιάς». Εκεί ρωτήσαμε τον κ. Σπίρτζη για τη νέα παράταση που πήρε η ολοκλήρωση της μελέτης σύνδεσης της Ιόνιας Οδού με την πόλη της Πρέβεζας.

Ο Υπουργός έδειξε να αιφνιδιάζεται από την ερώτηση μας και απέφυγε τεχνηέντως να απαντήσει, λέγοντας : «Στην ώρα του. Εδώ είμαστε για άλλα πράγματα». Η υπεκφυγή του Υπουργού Υποδομών, ουσιαστικά επιβεβαίωσε τα όσα είχε δηλώσει προ μηνός ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο οποίος είχε επισημάνει πως , παρόλο που υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα από την Περιφέρεια μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ήπειρος 2014-2020” για να φτάσει το έργο τουλάχιστον μέχρι τη γέφυρα Καλογήρου, δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική ανταπόκριση από την πλευρά του υπουργείου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ