Μάχη με το χρόνο δίνουν οι αρχές για την αποστράγγιση της τάφρου στη ΒΙ.ΠΕ Πρέβεζας

Οι εξελίξεις για το θέμα του ανθρώπινου κρανίου που βρέθηκε στη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες σήμερα στα χέρια του Ιατροδικαστή της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Ιωαννίνων κ. Βουγιουκλάκη έφτασε ο φάκελος από το Νοσοκομείο της Άρτας όπου είχε νοσηλευτεί μετά από ατύχημα στις 30 Δεκεμβρίου του 2009 η 25χρονη τότε Αγγελική Πεπόνη. Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν πως οι πληροφορίες που παρέχει ο φάκελος σχετικά με τα εργαστηριακά ευρήματα του Νοσοκομείου Άρτας, ταυτοποιούνται πλήρως με τα αλλά ευρήματα του καθηγητή Βουγιουκλάκη.

Την ίδια ώρα και ενώ απέβη άκαρπη η πρώτη προσπάθεια αποστράγγισης της τάφρου στο σημείο που βρέθηκε το κρανίο την περασμένη Κυριακή 14 Οκτωβρίου , οι αρχές δίνουν μάχη με το χρόνο, ώστε να προλάβουν με κάθε τρόπο να “στεγνώσουν” το σημείο, πριν την έλευση της κακοκαιρίας που ανακοίνωσε νωρίς το μεσημέρι η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Έτσι λοιπόν, με αντλίες παλεύουν εδώ και ώρες να αδειάσουν το νερό και να ξεκινήσουν νέες έρευνες για τη πιθανή ύπαρξη και άλλων οστών στη περιοχή.

Συγκλονίζουν τα λόγια των συγγενών της Αγγελικής Πεπόνη.

«Δεν ήξερα αν έπρεπε να της ανάψω ή όχι ένα κεράκι. Θέλω να ησυχάσει η ψυχούλα της»
Για οχτώ μαρτυρικά χρόνια έκανε λόγο η μητέρα της Αγγελικής Πεπόνη από τη μοιραία εκείνη μέρα του Ιουνίου του 2010 που την πήρε τηλέφωνο να της πει ότι γυρίζει σπίτι και από τότε δεν την ξαναείδε.

«Στις 16 Ιουνίου 2010 έφυγε από το σπίτι και από τότε δεν την ξαναείδα. Με πήρε δύο φορές τηλέφωνο, μου είπε “μαμά έρχομαι” και ακόμα έρχεται. Δεν ήξερα πού πήγαινε, τι έκανε, ποιος την είχε τι περνούσε. Καθόμουν αμέτρητες βραδιές και έκλαιγα. Ήθελα να τη βρω δεν ήξερα αν έπρεπε να της ανάψω ένα κεράκι ή όχι, να τη βρω να τη βάλω στον πατέρα της για να ηρεμήσει κι αυτή», είπε στον Γιώργο Σόμπολο και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»η μητέρα της Αγγελικής.

Η ίδια έχει περάσει μια δύσκολη ζωή, αφού μέσα σε έναν χρόνο έχασε τους γονείς και τον σύζυγό της. Τα κορίτσια της τότε ήταν φοιτήτριες και επέστρεψαν στην Πρέβεζα για να της συμπαρασταθούν.

«Έμενα μαζί με την Αγγελικούλα μου. Μου έλεγε ότι ήθελε να ξεφύγει από τα ναρκωτικά, αλλά δεν την άφηναν. Δεν είχε κανένα λόγο να φύγει από το σπίτι. Ήταν με την οικογένειά της, την αγκαλιάζαμε όλοι κι εκείνη έδειχνε ότι μας αγαπούσε», είπε.

Τη μοιραία νύχτα που έβλεπε ότι η Αγγελική δεν επέστρεφε στο σπίτι αμέσως το μυαλό της πήγε στο κακό και ειδοποίησε την αστυνομία.

«Τους είπα τα πάντα. Ότι ο σύντροφός της την χτυπούσε, ότι εμφανιζόταν συχνά με μαυρισμένο το μάτι… τα πάντα. Η Αγγελική είχε μπλέξει με τα ναρκωτικά, αλλά έκανε κακό μόνο στον εαυτό της, ήταν καλό κορίτσι και δεν έκανε ποτέ κακό σε κανέναν άλλο», είπε η μητέρα της κοπέλας.

Όπως είπε υποπτεύεται ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από το θάνατο της Αγγελικής, αλλά δεν μιλάει μέχρι και σήμερα για να μάθουν τι ακριβώς συνέβη.

Αυτό είναι που βασανίζει και την αδελφή της, η οποία επίσης μίλησε στην εκπομπή.

«Θέλουμε επιτέλους να μάθουμε τι συνέβη στην Αγγελική, να μπορέσει να ηρεμήσει και να δικαιωθεί η ψυχή της», είπε.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites