Τρίτη, 19/11/2019

Ισχυρή «Λαϊκή Ενότητα» ζήτησε από την Πρέβεζα ο ευρωβουλευτής Νίκος Χουντής

Με την ομιλία που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο της Πρέβεζας ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσκεψη του Ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας κ. Νίκου Χουντή στην Ήπειρο.

Νωρίτερα ο κ. Χουντής είχε σειρά συναντήσεων με φορείς, με εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Πρέβεζας και εκπροσώπους κινημάτων όπου συζητήθηκε και το θέμα των εξορύξεων.

Λίγο πριν την ομιλία του ο Ευρωβουλευτής της ΛΑ.Ε παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης. Μέσα από αυτό το βήμα ζήτησε την ισχυροποίηση της Λαϊκής ενότητας σε θέματα του Ευρωπαϊκού και Εθνικού Κοινοβουλίου, τονίζοντας πως η χώρα μας έχει ανάγκη την δημοκρατική ανατροπή με διεκδίκηση της δημοκρατίας για να φύγουν οι μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις και να σταματήσουν οι μνημονιακές πολιτικές.

Ο κ. Χουντής απαντώντας στις ερωτήσεις των Δημοσιογράφων επανέλαβε και από την Πρέβεζα τη άποψη της Λαϊκής Ενότητας, αναφορικά με την «υποτιθέμενη» – όπως είπε χαρακτηριστικά -έξοδο από τα μνημόνια. Με παράδειγμα την περικοπή των συντάξεων άλλα και την απάντηση που ο ίδιος έλαβε από την κομισιόν για τις συντάξεις χηρείας, είπε πως τα συμπεράσματα είναι ξεκάθαρα και ότι  στην Ελλάδα των μνημονίων υπάρχει ειδικό καθεστώς, όπου ο ESM, εποπτεύει επί της ουσίας τη «μεταμνημονιακή περίοδο».

Σχετικά με το προσφυγικό ο κ. Χουντής έριξε ανοιχτά τις ευθύνες στην πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ για το τεράστιο θέμα που έχει προκύψει με την διαχείριση των κονδυλίων στην χώρα μας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα που πρέπει να εξεταστεί σε βάθος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ