Τρίτη, 26/03/2019

Έρευνες της αστυνομίας στη τάφρο που βρέθηκε το κρανίο της νεαρής γυναίκας στη Βιομηχανική Περιοχή Πρέβεζας

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας για την εξιχνίαση της υπόθεσης με το κρανίο νεαρής γυναίκας που εντοπίστηκε τυχαία την Κυριακή το πρωί στην Βιομηχανική Περιοχή Πρέβεζας  κατά την διάρκεια καθαρισμού της τάφρου από ιδιωτικό συνεργείο.

Από νωρίς το πρωί σήμερα ειδικά εκπαιδευμένοι άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας και της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Νομού Πρέβεζας, ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή τη τάφρο σε όλο της το μήκος και πλάτος, για τυχόν εξεύρεση και άλλων ανθρώπινων μελών, συνδράμοντας στο έργο της αστυνομίας. Στο σημείο βρίσκεται και ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας κ. Σιόρεντας, ο οποίος παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των ερευνών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες σήμερα αναμένονται  με ιδιαίτερη αγωνία και τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, στην οποία υποβλήθηκαν την Τρίτη το πρωί οι συγγενείς της Αγγελικής Πεπόνη για να διαπιστωθεί αν το κρανίο ανήκει σε εκείνη ή όχι, καθώς τα μέχρι τώρα ευρήματα της Ιατροδικαστικής εξέτασης, οδηγούν όλες τις έρευνες στην υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης της που απασχόλησε την τοπική κοινωνία, τον Ιούνιο του 2010.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ