Η Επιχείρηση Konstas Hardware Χρυσός Χορηγός του ΠΑΣ Πρέβεζα για τη ποδοσφαιρική σεζόν 2018-19

Τον Χρυσό της χορηγό για την ποδοσφαιρική σεζόν 2018-19, παρουσίασε το απόγευμα της Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου, στο Ξενοδοχείο Dioni, η ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα.

Στην παρουσίαση παρευρέθησαν μέλη της διοίκησης, το προπονητικό team με τον νέο προπονητή της ομάδας Βασίλη Ξανθόπουλο, φίλαθλοι και σύσσωμοι οι παίκτες.

Παρουσιάζονταν τον Χρυσό Χορηγό, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Μπόκιας δήλωσε μεταξύ άλλων : “Είναι μεγάλη τιμή μας να είναι ο Παναγιώτης Κώνστας συμμέτοχος στην προσπάθειας μας.Δείχνει και ο ίδιος σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για όλους και ειδικά για τους επαγγελματίες, ότι εμπιστεύεται την προσπάθεια την οποία κάνουμε και νομίζω ότι κινούμαστε στο ίδιο πλαίσιο και στην ίδια λογική. Νομίζω ότι είναι πραγματικά τιμή για τον ΠΑΣ Πρέβεζα να υπάρχει στη φανέλα η επωνυμία του κ. Κώνστα. Δεν είναι μια απλή χορηγική συνεισφορά είναι κάτι πολύ παραπάνω και νομίζω ότι ξεκινάμε μια συνεργασία που και οι δύο πλευρές θέλουμε να την πάμε όσο καλύτερα γίνεται.”

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Konstas Hardware και Χρυσός Χορηγός του ΠΑΣ Πρέβεζα για φέτος κ. Παναγιώτης Κώνστας τόνισε πως, είναι  ιδιαίτερα χαρούμενος για την συνεργασία με την ομάδα.  “Χαίρομαι γιατί θα βάλω και εγώ ένα λιθαράκι σε αυτή την ομάδα που έχει μεγάλη ιστορία στη πόλη και θα γράψει ακόμα μεγαλύτερη.Θα πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος.” είπε ο κ. Κώνστας.

Στη συνέχεια έγινε και η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, του κ. Βασίλη Ξανθόπουλου. Ο κ. Ξανθόπουλος ευχαρίστησε την διοίκηση αλλά και τον κόσμο της ομάδας και αναφέρθηκε στην αδυναμία που έχει τόσο στην πόλη της Πρέβεζας, όσο και στον ΠΑΣ, ενώ υποσχέθηκε ότι όλοι θα δώσουν το καλύτερο τους εαυτό για να πετύχει η ομάδα το στόχο της.

 

Το νέο μέλος της διοίκησης ο κ. Διονύσης Καλλίνικος από την πλευρά του ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, υγεία για όλους τους παίκτες της ομάδας και ευχαρίστησε όλα τα παλαιά μέλη του Δ.Σ, ενώ τόνισε πως η θέση του ΠΑΣ Πρέβεζα δεν είναι στο τοπικό πρωτάθλημα. “Από εδώ και πέρα θα κοιτάξουμε όλοι μαζί να ενωθούμε. Να αφήσουμε τις κακεντρέχειες και να παλέψουμε όλοι για ένα σκοπό. Να φέρουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται στο γήπεδο. Να βγάζουμε υγεία σαν ομάδα και όλοι μας να φεύγουμε με χαμόγελα από το γήπεδο είτε χάνουμε, είτε κερδίζουμε. ” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καλλίνικος.

Τέλος, ο Θωμάς Πεπόνης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία του Στράτου Καλλίνικου λέγοντας :” Θέλω να επισημάνω και μια άλλη μεταγραφή. Είναι ο Στράτος Καλλίνικος.Μπορεί να μην είναι παίκτης αλλά είναι μια ψυχή και είναι αυτό  που λέμε ο ίσκιος και κάτω από τον ίσκιο καθόμαστε, ξεκουραζόμαστε, παίρνουμε δυνάμεις για το μέλλον. “


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites