Σάββατο, 19/09/2020

Διαλύθηκε η παράταξη Κλάπα στο Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας – Ανεξαρτητοποιήθηκαν Καλλίνικος – Κατέρης

Με αιχμές προς τον επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Δύναμη Ενότητας και Δημιουργίας» και Γενικό Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής  κ. Μιλτιάδη Κλάπα,ανεξαρτητοποιήθηκαν οι δύο δημοτικοί του σύμβουλοι Διονύσης Καλλίνικός και Κώστας Κατέρης.

Στη δήλωση ανεξαρτητοποίησης που κατέθεσαν σήμερα Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας κ. Κοσμά Κορωναίο, κάνουν λόγο για έλλειψη επικοινωνίας και συντονισμού με το κ. Κλάπα για θέματα που αφορούν το Δήμο.

Μάλιστα, ο επίσης ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ευάγγελος Ροπόκης δεν έχασε την ευκαιρία να βάλει στο τραπέζι ακόμα και τη διαγραφή του κ. Κλάπα από το σώμα μιας και απουσιάζει σχεδόν από όλα τα Δημοτικά Συμβούλια, έπειτα από την τοποθέτηση του στη θέση του Γενικού Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Απαντώντας στον κ. Ροπόκη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κοσμάς Κορωναίος, τόνισε πως δεν είναι εκείνος που θα αποφασίσει τη διαγραφή οποιουδήποτε μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου,αλλά η αποκεντρωμένη διοίκηση, η οποία είναι αρμόδια να πάρει μία τέτοια απόφαση. Επίσης, ο κ. Κορωναίος αναφέρθηκε και σε δεύτερη περίπτωση Δημοτικού Συμβούλου που απουσιάζει συνεχώς από τις συνεδριάσεις, εννοώντας την κ. Στέλλα Βαρτελάτου, για την οποία σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου, ασκούνται έντονες πιέσεις από ανθρώπους εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου για την διαγραφή της από το σώμα.

Πάντως, είτε διαγραφεί ο κ. Κλάπας, είτε όχι, πλέον είναι ο μόνος εκπρόσωπος της παράταξης του στο Δημοτικό Συμβούλιο και αν συνεχίσει να απουσιάζει, ουσιαστικά αυτή δεν θα υφίστανται!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 σχόλιο για “Διαλύθηκε η παράταξη Κλάπα στο Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας – Ανεξαρτητοποιήθηκαν Καλλίνικος – Κατέρης”

 1. Ο/Η Νο λέει:

  «Ανεπαρκης ελλειψη επικοινωνιας» σημαινει ακριβως το αντιθετο απο αυτο που θελει να πει ο ποιητης…
  Σημαινει οτι υπηρχε επικονωνια.
  Η χρησιμοποιεις το «ανεπαρκης επικοινωνια» η το «ελλειψη επικοινωνιας»

  Κριμα για αυτους που μας εκπροσωπουν..
  Ουτε να εκφρασουν αυτο που θελουν δεν μπορουν..

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ