Πέμπτη, 27/02/2020

Ανακατεύει εκ νέου τη «τράπουλα» η μη κάθοδος του Νίκου Καράμπελα στις Δημοτικές Εκλογές

Νέα δεδομένα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου, βάζει η απόφαση του Νίκου Καράμπελα να μην είναι υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου. Αυτό, γιατί αρκετοί εν δυνάμει υποψήφιοι περίμεναν τη τελική του απόφαση , καθώς δεν ήθελαν να βρίσκονται απέναντι του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του νυν Δημάρχου Πρέβεζας κ. Χρήστου Μπαϊλη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε ενημερώσει μέλη της παράταξης του πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος στη περίπτωση που η υποψηφιότητα Καράμπελα, προχωρούσε.  Κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε και έτσι η τράπουλα ανακατεύεται ξανά από την αρχή …

Εκτός απροόπτου ο κ. Μπαϊλης, θα διεκδικήσει ξανά τον Δημαρχιακό θώκο μιας και σύμφωνα με το περιβάλλον του, ο ίδιος πιστεύει ότι, με τα ονόματα που ακούγονται τους τελευταίους μήνες, έχει πάρα πολύ μεγάλες πιθανότητες να είναι εκείνος που το όνομα του, θα γραφτεί στην τοπική ιστορία, ως του μακροβιότερου Δημάρχου της Π.Ε Πρέβεζας.

Η μη κάθοδος Καράμπελα στις Δημοτικές εκλογές φέρνει ξανά στο προσκήνιο ένα πάρα πολύ δυνατό όνομα από την Νέα Δημοκρατία που ακούγεται καιρό. Τα τοπικά «γαλάζια» στελέχη τον έχουν χρυσώσει να πει το μεγάλο ναι και να είναι εκείνος που θα δεχθεί τη στήριξη του κόμματος , όμως ο ίδιος φαίνεται να το σκέφτεται μιας και έχει μια εξαιρετική καριέρα στο επάγγελμα που ακολουθεί εδώ και χρόνια και ομολογουμένως καλείται να πάρει μία πάρα πολύ δύσκολη απόφαση, ωστόσο οι πιέσεις που δέχεται από την ΝΔ, είναι πάρα πολύ μεγάλες και λογικά τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν και οι σχετικές εξελίξεις.

Βέβαια, δεν αναφέρουμε ακόμα ποιος είναι επειδή στην Νέα Δημοκρατία τα πράγματα φαίνονται λίγο μπερδεμένα καθώς, υπάρχουν 3 πρόσωπα που έχουν εκδηλώσει εκείνα το ενδιαφέρον να εκπροσωπήσουν το κόμμα στις Δημοτικές εκλογές, όμως η αλήθεια είναι ότι θα αποτελέσουν τις εναλλακτικές… αν τελικά ο … εκλεκτός δεν πει το πολυπόθητο ναι …

Κατά τα άλλα, ο μοναδικός που το έχει πάρει απόφαση από καιρό είναι ο Γιώργος Νίτσας, ο οποίος δεν χαμπαριάζει από διαρροές και πληροφορίες, δεν τον προβληματίζει ποιοι θα είναι οι πολιτικοί του αντίπαλοι και έχει επίσημα ανακοινώσει την υποψηφιότητα νωρίς – νωρίς!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ