Δευτέρα, 18/03/2019

Στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην υποψηφιότητα του Νίκου Καράμπελα;

Με το χρόνο ήδη να μετρά αντίστροφα και το τοπίο να αρχίζει σιγά – σιγά να γίνεται πιο ξεκάθαρο, οδεύουμε ολοταχώς προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Το mypreveza.gr είχε αναφερθεί στο παρελθόν στη πιθανότητα να κατέβει για Δήμαρχος Πρέβεζας ο κ. Νίκος Καράμπελας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), η υποψηφιότητα  του οποίου φαίνεται να κλειδώνει, όσο ο καιρός περνά. Αυτό προκύπτει από το γεγονός, ότι όλο και περισσότεροι, από όλους τους πολιτικούς χώρους, φαίνεται να στηρίζουν ανοιχτά την πρόθεση του κ. Καράμπελα να διεκδικήσει τον Δημαρχιακό θώκο.

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες του mypreveza.gr, διόλου απίθανο είναι σύντομα η υποψηφιότητα Καράμπελα να έχει εκτός από κοινωνική και πολιτική στήριξη.  Τα πολιτικά πηγαδάκια θέλουν τα τοπικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ (πλην της Νομαρχιακής η οποία δεν έχει συζητήσει ακόμα), σε πρόσφατες συνεδριάσεις τους να «κλείνουν το μάτι» προς την πλευρά του Νίκου Καράμπελα.

Βέβαια, οι ζυμώσεις συνεχίζονται και μέχρι να παρθούν οι τελικές αποφάσεις όλα είναι ανοιχτά και όλα μπορεί να ανατραπούν…

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ