Επιτέλους λύση στο πρόβλημα υδροδότησης του οικισμού Βούλιστα Παναγιά

Υδροδοτείται ο οικισμός Βούλιστας Παναγιάς, ο οποίος παρέμενε άνυδρος μέχρι σήμερα.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η αποδοχή της χρηματοδότησης για την κατασκευή και λειτουργία ολοκληρωμένου δικτύου ύδρευσης στον οικισμό Βούλιστα της Τ.Κ. Παναγιάς, ύψους περίπου 400.000 ευρώ και άμεσα θα προχωρήσει η δημοπράτησή του. Ειδικότερα το έργο αφορά στην υδροδότηση του οικισμού Βούλιστας της Τοπικής Κοινότητας Παναγιάς, του μοναδικού οικισμού του Δήμου μας που παρέμενε άνυδρος μέχρι σήμερα. Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος Ι» του Υπουργείου Εσωτερικών και έχει τίτλο: «Υποδομές ύδρευσης για την εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας και ποιότητας ύδατος για ανθρώπινη κατανάλωση στο Δήμο Ζηρού». Στο ίδιο έργο περιλαμβάνονται επίσης η αντικατάσταση και ο εκσυγχρονισμός του δικτύου ύδρευσης στην Τοπική Κοινότητα Παπαδατών, καθώς και η ύδρευση της Τοπικής Κοινότητας Πέτρας.
Σε σχετική δήλωση ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής Νικόλαος, αναφέρει: “Όπως έχω ξαναπεί από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου Ζηρού καταγράψαμε και ιεραρχήσαμε τις ανάγκες. Η μη υδροδότηση του οικισμού Βούλιστα της Τοπικής Κοινότητας Παναγιάς ήταν ένα ‘μελανό’ σημείο για τον Δήμο μας και βέβαια ένα σοβαρότατο πρόβλημα για τους κατοίκους. Αμέσως προχωρήσαμε στην εκπόνηση μελέτης και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το έργο θα δημοπρατηθεί άμεσα και θα προχωρήσει η κατασκευή του. Έτσι ένα πάγιο και απόλυτα δικαιολογημένο αίτημα των συνδημοτών του συγκεκριμένου οικισμού βρίσκει επιτέλους τη λύση του”.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Το πρώτο ψηφιακό μουσείο για τον Αμβρακικό άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό

27/09/2021, 12:39 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Αναστολή λειτουργίας σε όλα τα σχολεία της πόλης – Η ανοργανωσιά του Δήμου στο μεγαλείο της

27/09/2021, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τα νέα μέτρα που ισχύουν από τη Δευτέρα 27.9 έως και τη Δευτέρα, 04.10 – Όλη η απόφαση.

27/09/2021, 9:28 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλ. Καχριμάνης για το Τμήμα Λογιστικής : “Να λείπουν τέτοιες συζητήσεις … Δεν συζητάμε τέτοια περίπτωση”

25/09/2021, 10:30 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η ιστορική καμπάνα του Ενετικού Πύργου του Ρολογιού να πάρει τη θέση που της αρμόζει στην ιστορία της πόλης

25/09/2021, 4:40 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου – Βρέθηκε στο έδαφος και τραυματίστηκε

25/09/2021, 4:08 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites