Κυριακή, 08/12/2019

Ουσιαστική πρόταση από τον Παναγιώτη Κώνστα για διοργάνωση Εμπορικής Έκθεσης στην Πρέβεζα

Μια σημαντική πρόταση για την αναβάθμιση του ρόλου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, κατέθεσε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ το απόγευμα της Τετάρτης, ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Παναγιώτης Κώνστας.

Με αφορμή την συζήτηση αιτήματος του Εμπορικού Συλλόγου του Ιστορικού Κέντρου Πρέβεζας, με το οποίο ζητήθηκε από το Επιμελητήριο Πρέβεζας η οικονομική ενίσχυση της «Λευκής Νύχτας» με το ποσό των 1000 ευρώ , για την κάλυψη οργανωτικών εξόδων, ο Παναγιώτης Κώνστας εισηγήθηκε την υποστήριξη της συγκεκριμένης εκδήλωσης, προτείνοντας ωστόσο έναν άλλον ουσιαστικότερο και αποτελεσματικότερο για την προβολή του Επιμελητηρίου τρόπο.

Η πρόταση του κ. Κώνστα για το διήμερο «Λευκή Νύχτα» και «Γιορτή Σαρδέλας» είναι, η δημιουργία μιας έκθεσης στην οποία θα δοθεί η δυνατότητα σε επιχειρήσεις από όλο το Νομό Πρέβεζας να συμμετάσχουν με ένα μικρό αντίτιμο, διαφημίζοντας με το τρόπο αυτό τα προϊόντα τους.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κώνστας η Έκθεση αυτή απορρέει περισσότερες υποχρεώσεις για το Επιμελητήριο, αλλά αναβαθμίζει και την «Λευκή Νύχτα».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, αποφάσισε ομόφωνα την στήριξη της συγκεκριμένης πρότασης και την δημιουργία μιας οργανωτικής επιτροπής που θα αναλάβει να φέρει εις πέρας αυτή τη διοργάνωση.

Η επιτροπή αυτή αποτελείτε από τους Χρήστο Κοτσίνη, Παναγιώτη Κώνστα, Γιώργο Γιολδάση, Φώτη Ζέρβα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ