Δευτέρα, 17/02/2020

Το νέο X-Trail κατακτά την αγορά αυτοκινήτων της Πρέβεζας!

Το γνωστό και επιτυχημένο μεγάλο SUV της Nissan, το Χ-TRAIL, συνεχίζει στη νέα του εκδοχή, εμφανώς αναβαθμισμένο. Μάλιστα η Nissan προχώρησε κατά την ανανέωσή του σε συγκεκριμένες βελτιώσεις αξιοποιώντας τη γνώση που απέκτησε από πελάτες και υποψήφιους αγοραστές. Έτσι ενίσχυσε και άλλο τη θέση του X-TRAIL ως ιδανικό αυτοκίνητα για οικογενειακές εξορμήσεις κάθε είδους και όχι μόνο.

 

Τόσο οι 5θέσιες όσο και στις 7θέσιες εκδόσεις Techna του X-TRAIL, διαθέτουν στάνταρ δερμάτινο σαλόνι με βελτιωμένη εσωτερική επένδυση για ακόμα μεγαλύτερη άνεση, ενώ στάνταρ είναι εδώ και τα θερμαινόμενα καθίσματα τόσο για όσους κάθονται μπροστά όσο και για αυτούς που θα πάρουν θέση στη δεύτερη σειρά καθισμάτων. Επιπρόσθετα το νέο X-TRAIL έχει νέα δερμάτινα μαξιλάρια γονάτων για οδηγό και συνοδηγό, ενώ η περιοχή πάνω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού διαθέτει πλέον ένα καινούργιο, πιο σύγχρονο φινίρισμα. Αντίστοιχα και οι αεραγωγοί έχουν τώρα μια νέα, μαύρη γυαλιστερή επιφάνεια.

Με κορυφαία πρακτικότητα στο εσωτερικό του, το νέο X-TRAIL καθίσταται ιδανικό οικογενειακό παντός καιρού και παντός δρόμου, ενώ στην πρακτικότητά του συμβάλλει και η ηλεκτρική πίσω πόρτα του η οποία έχει αναβαθμιστεί με λειτουργία hands-free. Αυτό σημαίνει ότι ο οδηγός ή οι επιβάτες μπορούν να την ανοίξουν αυτόματα, απλά περνώντας το πόδι τους κάτω από το κέντρο του προφυλακτήρα του νέου X-TRAIL. Τη λειτουργία αυτή θα την εκτιμήσει κανείς ιδιαίτερα όταν είναι φορτωμένος με τσάντες και ψώνια ή αν κρατά μικρά παιδιά στην αγκαλιά του.

 

 

Το νέο Nissan X-TRAIL ξεκινά από τις 21.990 € σε συνδυασμό με τον κινητήρα βενζίνης των 1.600 κυβικών και των 163 ίππων.

Ανακαλύψτε όλες τις νέες εκδόσεις του Χ-Trail στην επίσημη αντιπροσωπεία της Nissan στην Πρέβεζα

Nissan ΛΑΪΝΑΣ στο 4ο χιλ. Εθν. Οδού Πρέβεζας – Ιωαννίνων και στο Τηλ: 26820-28135

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες: ,

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ