Στη δημοπράτηση του έργου «Ανάπλαση Κέντρου Καναλλακίου» προχώρησε ο Δήμος Πάργας

Στη δημοπράτηση με ανοιχτό διαγωνισμό του έργου «Ανάπλαση Κέντρου Καναλλακίου», προϋπολογισμού 291.000 ευρώ, προχώρησε ο Δήμος Πάργας. Το έργο χρηματοδοτείται από τους ίδιους πόρους του Δήμου και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 22.5.2018.
Το έργο αφορά στην ανάπλαση του κεντρικού οδικού άξονα του Καναλλακίου, από τη διασταύρωση των οδών Αχέροντος και Σουλίου μέχρι τη διασταύρωση των οδών Αγίου Παντελεήμονος με Κύπρου. Η οδός αυτή είναι χαρακτηρισμένη ως 4η επαρχιακή και είναι ενταγμένη στο σχέδιο πόλεως Καναλλακίου.
Ο χώρος στον οποίο θα κατασκευαστεί το έργο βρίσκεται κατά ένα μέρος στο ασφαλτοστρωμένο οδόστρωμα και κατά το υπόλοιπο μέρος σε ρυμοτομούμενα τμήματα ιδιοκτησιών, για τα οποία έχει εγκριθεί η σχετική πράξη αναλογισμού.
Πιο συγκεκριμένα θα εκτελεστούν πλακοστρώσεις πεζοδρομίων με κυβόλιθους, τσιμεντόπλακες, βιομηχανικό δάπεδο και μαρμάρινα φιλέτα, εργασίες ηλεκτροφωτισμού, διαβάσεις για μετακίνηση ατόμων με ειδικές ανάγκες και γενικά πεζούς, κατασκευή νέων φρεατίων αποχέτευσης ομβρίων και ανύψωση υφιστάμενων φρεατίων καθώς και κατασκευή βραχόκηπου ως νησίδας.
Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Νάστας, δήλωσε ότι «Με τη δημοπράτηση του συγκεκριμένου έργου υλοποιούμε μια βασική προεκλογική μας δέσμευση. Όταν ολοκληρωθεί, θα έχει γίνει τέτοια αναμόρφωση του κέντρου του Καναλλακίου που θα έχει σαν αποτέλεσμα την ουσιαστική αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος».


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Νέο Νοσοκομείο στην Πρέβεζα θα ανακοινώσει από τα Γιάννενα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

01/04/2023, 8:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο αφανής ήρωας από την Πρέβεζα που έσωσε την 26 χρονη Ανύσια στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη

01/04/2023, 8:16 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Γιώργος Δημητρίου : Η κατάσταση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών στον Νομό Πρέβεζας είναι δραματική λόγω έλλειψης προσωπικού

31/03/2023, 11:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τριήμερο εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας

31/03/2023, 11:03 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Δύο συλλήψεις για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών

31/03/2023, 10:45 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας η λειτουργία του Τμήματος Παιδικής-Εφηβικής Βιβλιοθήκης

31/03/2023, 10:37 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites