ΠΡΕΒΕΖΑ : Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στο Παλαιστινιακό Λαό πραγματοποιήθηκε από το ΠΑΜΕ

Τα ταξικά σωματεία, που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, και η Επιτροπή Ειρήνης Πρέβεζας πραγματοποίησαν, την Παρασκευή 18 Μάη στην Πρέβεζα , συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό.


Το συλλαλητήριο ξεκίνησε με ομιλία από τον Χρύσανθο Κυριαζή, Πρόεδρο της Επιτροπής Ειρήνης Πρέβεζας και Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας. Καταδικάστηκε η νέα σφαγή των Παλαιστινίων από τον ισραηλινό στρατό, δείχνοντας την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράστασή στο δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού κατά της ισραηλινής κατοχής, που διαιωνίζεται με τη στήριξη των ΗΠΑ και της ΕΕ.
Καταγγέλθηκε η ενέργεια των ΗΠΑ να μεταφέρουν την πρεσβεία τους στην Ιερουσαλήμ, αναγνωρίζοντάς την με αυτό τον τρόπο ως πρωτεύουσα του Ισραήλ και βάζοντας νέα «φωτιά» στο Παλαιστινιακό και στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.
Καταγγέλθηκε η πολιτική – οικονομική, αλλά και στρατιωτική συνεργασία της Ελλάδας με το Ισραήλ, που διαρκώς αναβαθμίζεται. Αυτοί που πυροβολούν στο απαράδεκτο τείχος τους αγωνιστές Παλαιστίνιους, είναι οι ίδιοι που συνεκπαιδεύονται με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις!
Τονίστηκαν οι εγκληματικές ευθύνες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Από τη μια μοιράζει δήθεν λόγια συμπάθειας για τον Παλαιστινιακό λαό, ενώ την ίδια στιγμή «ξεπλένει» τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό και το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ με τη συνεργασία τους.


Καταδικάστηκε η υποκρισία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ απέναντι στο λαό της Παλαιστίνης και απαίτησε να εφαρμόσει την απόφαση της Βουλής του Δεκέμβρη 2015 και να προχωρήσει άμεσα στην αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.


Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία στους δρόμους της πόλης και κάηκαν, συμβολικά, σημαίες των κρατών δολοφόνων Ισραήλ και ΗΠΑ.

Πρέβεζα,18 Μαΐου 2018


1 σχόλιο για “ΠΡΕΒΕΖΑ : Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στο Παλαιστινιακό Λαό πραγματοποιήθηκε από το ΠΑΜΕ”

  1. Ο/Η Αθανασιος Παπαδ λέει:

    Οι γνωστοι τεμπεληδες,πότε δουλευουν για να ζησουν τις οικογένειες τους;και γιατι ολοι αυτοι πολεμάνε τις δουλειες των αλλων;

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites