Τρίτη, 04/08/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ : Σε εξέλιξη οι εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία

Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία από τις 9,00 σήμερα Κυριακή 13/5/2018 για την ανάδειξη των τοπικών οργάνων στη Νέα Δημοκρατία και την εκλογή συνέδρων.Οι κάλπες θα κλείσουν στις 19,00 και δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη του κόμματος που έχουν εξοφλήσει την οικονομική συνδρομή για το 2018.

Στην Πρέβεζα στήθηκαν δύο κάλπες , μία για τους σύνεδρους και μία για τον Πρόεδρο και τα μέλη της ΝΟΔΕ , καθώς δεν θα διενεργηθούν εκλογές για Πρόεδρο  της τοπικής  οργάνωσης μιας και  δεν υπήρξε δεύτερη υποψηφιότητα και για τα μέλη της ΔΗΜΤΟ εκλέγονται 9 όσα και οι υποψήφιοι.

Οι εκλογείς πρέπει να έχουν μαζί τους, την αστυνομική τους ταυτότητα ή δίπλωμα ή άλλο έγγραφο, από το οποίο αποδεικνύονται τα στοιχεία της ταυτότητάς τους, ενώ δεν είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας μέλους .

Για πρώτη φορά τα μέλη  της Νέας Δημοκρατίας ψηφίζουν για πρόεδρο της Νομαρχιακής Οργάνωσης ,ενώ για την  προεδρία ΔΗΜΤΟ Πρέβεζα, Δήμου Ζηρού και Πάργας δεν θα διενεργηθούν εκλογές καθώς δεν υπήρξε δεύτερη υποψηφιότητα.

Ο Βουλευτής Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ζώης Μαργέλης

Μέχρι αυτή την ώρα,στις 11.00 στην Πρέβεζα έχουν ψηφίσει περίπου 140 άτομα από τους 880 περίπου εγγεγραμμένους. 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ