ΠΡΕΒΕΖΑ : Νέα παραλαβή πακέτων βοήθειας για άπορες οικογένειες από τους Έλληνες Εφοπλιστές

Την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 νέα παραλαβή πακέτων βοήθειας για άπορες οικογένειες από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, τη Μητρόπολη και τους Συλλόγους Πολυτέκνων Πρέβεζας και Φιλιππιάδας & Περιχώρων

Συνεχίζεται η συνεργασία της Π.Ε Πρέβεζας με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ και την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 θα πραγματοποιηθεί η 6η παραλαβή πακέτων βοήθειας για τις άπορες οικογένειες του Νομού. Τα πακέτα αποτελούνται κυρίως από τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής και διανέμονται, προσφέροντας ανακούφιση, σε 94 οικογένειες του Νομού Πρέβεζας, που πλήττονται περισσότερο από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης.

Το πρόγραμμα, που γίνεται με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας κου Στράτου Ιωάννου σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, τη Μητρόπολη Νικοπόλεως & Πρεβέζης και τους Συλλόγους Πολυτέκνων Πρέβεζας και Φιλιππιάδας & Περιχώρων, υλοποιείται με επιτυχία για 6 μήνες και θα συνεχιστεί τουλάχιστον ως το Δεκέμβριο του 2018 μετά από συνεννόηση του Αντιπεριφερειάρχη με τη ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ.

Οι ημερομηνίες επόμενης παραλαβής είναι 28 Ιουνίου, 26 Ιουλίου, 30 Αυγούστου, 27 Σεπτεμβρίου, 25 Οκτωβρίου, 29 Νοεμβρίου και 20 Δεκεμβρίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου, ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον τρόπο υλοποίησης του προγράμματος,  δήλωσε ότι είναι μια πολύ σημαντική βοήθεια αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε που δίνει μια ανάσα στις οικογένειες του Νομού που πλήττονται περισσότερο από την οικονομική κρίση. Ευχαρίστησε θερμά τη ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ που παρέχει τη βοήθεια, καθώς και τη Μητρόπολη Νικοπόλεως & Πρεβέζης και τους Συλλόγους Πολυτέκνων Πρέβεζας και Φιλιππιάδας & Περιχώρων που έχουν αναλάβει το σημαντικό έργο της διανομής των αγαθών, ώστε να γίνεται σωστά και με διαφάνεια και ιδιαιτέρως το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο και τους κ. Κίτσιο Σοφοκλή και κ. Μάρη Κωνσταντίνο από τους Συλλόγους Πολυτέκνων Πρέβεζας και Φιλιππιάδας & Περιχώρων αντίστοιχα.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Δείτε τις περιοχές που θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος αύριο Τρίτη

20/03/2023, 5:36 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Περιοδεύων Ισπανόφωνος Κινηματογράφος» στην Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας με την ταινία “Η σκοτεινή πλευρά της καρδιάς/ Εl lado oscuro del corazon”

20/03/2023, 5:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συλλυπητήρια επιστολή για τον θάνατο του Δημητρίου Συγκούνα

20/03/2023, 5:19 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Διάθεση Δωρεάν Ψηφιακής Υπογραφής σε κεφαλαιουχικές επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

20/03/2023, 5:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στο Δημοτικό Σχολείο Παντοκράτορα τοποθετήθηκε απινιδωτής

20/03/2023, 4:59 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Βράβευση του Δήμου Πάργας στην Verde Tec για την πρόοδο του στην διαχείριση απορριμμάτων

20/03/2023, 3:25 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites