ΚΑΝΑΛΑΚΙ : Με ιδιαίτερη επιτυχία η ημερίδα με τίτλο «ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ»

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 11 Μαΐου το απόγευμα , στο Καναλάκι , η προγραμματισμένη ημερίδα με τίτλο «ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ» με κεντρικό ομιλητή τον Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Ταξίαρχο, Γεώργιο Παπαπροδρόμου.


Η εκδήλωση ήταν μια πρωτοβουλία του Συλλόγου διδασκόντων, του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καναλακίου και της Σχολικής Συμβούλου 3ης Εκ/κής Περιφέρειας Πρέβεζας κ. Σοφίας Πασσά , σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τη συνδρομή της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας .


Την εκδήλωση, που φιλοξενήθηκε στην Αίθουσα εκδηλώσεων Γυμνασίου Καναλακίου , παρακολούθησαν εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς οι οποίοι ενημερώθηκαν για τους κινδύνους που υπάρχουν στο διαδίκτυο καθώς και για τις τεχνικές που πρέπει να ακολουθούν προκειμένου να χρησιμοποιούν τις εφαρμογές του διαδικτύου με ασφάλεια.

Ο Διευθυντής της Δίωξης ηλεκτρονικού Εγκλήματος Ταξίαρχος Γεώργιος Παπαπροδρόμου κατά την διάρκεια της παρουσίασης του έθιξε επιμέρους ζητήματα που αφορούσαν:
-την αποστολή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
-τις διαδικτυακές απειλές και μέτρα προστασίας.
-τα αδικήματα και τρόπος που αυτά διαπράττονται μέσω διαδικτύου.
-το φαινόμενο του διαδικτυακού εκφοβισμού, οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης καθώς και η
πρόληψη και αντιμετώπιση των κινδύνων που σχετίζονται με τις νέες τεχνολογίες τον κυβερνοπόλεμο και την ψηφιακή υποκλοπή δεδομένων.

-την καμπάνια ενημέρωσης «SAY NO» της EUROPOL.


Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν : Η Δ/ντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καναλακίου κ. Ελένη Κολιοφώτη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κ. Χρήστος Μπόχτης, η Σχολική Συμβούλος 3ης Εκ/κής Περιφέρειας Πρέβεζας κ. Σοφία Πασσά, ο Δ/ντής της Α/θμιας Εκ/σης Πρέβεζας κ.Γιώργος Σαράφογλου, ο Αντιδήμαρχος Πάργας κ. Ιωσήφ Σίσκας και η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Παιδείας Ηπείρου κ. Αντιγόνη Φίλη.

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Θεία λειτουργία για την Απελευθέρωση της Πρέβεζας θα τελεσθεί στον Άγιο Χαράλαμπο

19/10/2021, 1:51 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χειροτονήθηκε πρεσβύτερος ο διάκονος Λάμπρος Παπαπάσχος

19/10/2021, 1:48 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ 1912- 2021 : Πρόγραμμα Εορταστικών Εκδηλώσεων για την Απελευθέρωση της Πρέβεζας

19/10/2021, 12:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ : Διανομή προϊόντων για τους δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ)

19/10/2021, 12:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Αναφορά στη βουλή από βουλευτές του ΚΚΕ για την καθυστέρηση που υπάρχει στο να προμηθευτούν οι μαθητές των δημοτικών σχολείων της περιοχής τα βιβλία για το μάθημα της β΄ Ξένης Γλώσσας

19/10/2021, 12:04 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites