Κυριακή, 23/02/2020

Ευχαριστήριο μήνυμα του προέδρου της ΝΟΔΕ Πρέβεζας Νίκου Τζίμα

Νεοδημοκράτισσες  και Νεοδημοκράτες

Για  μία ακόμη  φορά , πράξατε  το ευσυνειδησιακό  σας καθήκον απέναντι στην  Παράταξη . Σας ευχαριστώ , για  την αθρόα προσέλευση σας στις  κάλπες της 13ης Μαίου , γιατί  στείλατε ένα πολύ  δυνατό και ξεκάθαρο μήνυμα  στην κοινωνία….ότι η Νέα Δημοκρατία , είναι  η πιο ισχυρή αλλά και η πιο αξιόπιστη πολιτική  δύναμη στον τόπο μας .

Θέλω  να συγχαρώ και  να ευχαριστήσω την  ΚΕ.Φ.Ε. , την ΝΕ.Φ.Ε.  αλλά και τις ΔΗΜ.ΕΦ.Ε  του Νομού μας , για τον  ζήλο και για την άρτια οργάνωση  που επέδειξαν και διεκπεραίωσαν επιτυχώς  τις αρχαιρεσίες .

Συγχαρητήρια  στους Συνέδρους  που εκλεγήκανε και  θα μας αντιπροσωπεύσουν  στα επόμενα δύο Συνέδρια . Συγχαρητήρια  στα νεοεκλεγμένα αλλά και στα επανεκλεγμένα μέλη  της ΝΟ.Δ.Ε. καθώς και στα Δ.Σ. των ΔΗΜ.Τ.Ο. του Νομού μας . Είμαι  απόλυτα πεπεισμένος πως η συνεργασία μαζί τους , θα είναι εποικοδομητική   και αποδοτική .

Ένα  μεγάλο  ευχαριστώ  σε αυτούς που  με τίμησαν με την  ψήφο τους και μου έδωσαν  ένα τέτοιο ποσοστό , που αφενός ,  επιβεβαίωσε τα κριτήρια της μοναδικής  υποψηφιότητας που ήμουν στην προηγούμενη  θητεία , και αφετέρου , επιβράβευσε όλο αυτό  το έργο που παρήχθη κατά την διάρκεια της . Ένα  ποσοστό , που στέλνει μηνύματα , προς πάσα κατεύθυνση .

Συναγωνίστριες  και Συναγωνιστές  

Σας  δηλώνω , με  αίσθημα ευθύνης  και ευσυνειδησίας , ότι  είμαι έτοιμος να δώσω μαζί  με τους συνεργάτες μου στη ΝΟ.Δ.Ε. , τον  αγώνα τον τίμιο και τον σωστό , να αγωνιστώ  για τις Αρχές και τις Αξίες της Παράταξης μας  και να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις , για να  κάνουμε όλες και όλοι μαζί , την μεγάλη ανατροπή….να φέρουμε  την μεγάλη πολιτική αλλαγή στον τόπο μας…..το οφείλουμε στην ιστορία  μας……στο παρελθόν μας , το παρόν και το μέλλον μας…..για μας….. αλλά περισσότερο…….για  τα παιδιά μας .

Σας  Ευχαριστώ  για την εμπιστοσύνη  σας .

Με  Εκτίμηση ,

ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΓΕΩΡ. ΤΖΙΜΑΣ

Πρόεδρος  ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ