Δευτέρα, 20/05/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ : Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του φωτογραφείου του Chris Papanikolaou

Παρουσία της οικογένειας,  φίλων και γνωστών πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 28 Απριλίου 2018, τα εγκαίνια του φωτογραφείου του Χρήστου Παπανικολάου.

Αγαπώντας την φωτογραφία, ο ταλαντούχος και καλός φίλος Χρήστος εδώ και λίγο καιρό ανέβηκε ένα ακόμα σκαλοπάτι στην επαγγελματική του καριέρα, δημιουργώντας ένα νέο χώρο εργασίας, όπου οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν από κοντά τα φωτογραφικά του έργα.

Τον καθιερωμένο αγιασμό τέλεσε ο Πάτερ Ιωαννίκιος, ο οποίος ευχήθηκε στο Χρήστο καλές δουλειές, τονίζοντας πως είναι πολύ ελπιδοφόρο και σπουδαίο, νέοι άνθρωποι να τολμούν και να κάνουν επαγγελματικά βήματα ακολουθώντας τα όνειρα τους.

Για την φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση γάμων ,βαπτίσεων, επιχειρήσεων , προϊόντων, εκδηλώσεων  επισκεφθείτε το φωτογραφείο του Χρήστου Παπανικολάου στη Λεωφόρο Ειρήνης 84 και κρατήστε τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας ζωντανές και αναλλοίωτες μέσα στο χρόνο.

Επίσης στο Φωτογραφείο του Χρήστου Παπανικολάου μπορείτε να δώσετε ζωή στις παλιές σας φωτογραφίες επιδιορθώνοντας τες, να βγάλετε φωτογραφίες ταυτότητας, διαβατηρίου, βιβλιαρίου υγείας, διπλώματος οδήγησης καθώς και να εκτυπώσετε τις αγαπημένες σας στιγμές από το κινητό σας τηλέφωνο, το usb και την κάρτα μνήμης σας.

Chris Papanikolaou Photography

Λεωφόρος Ειρήνης 84, Πρέβεζα
Τηλέφωνο : 2682021722 Κινητό : 6982109756

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 σχόλιο για “ΠΡΕΒΕΖΑ : Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του φωτογραφείου του Chris Papanikolaou”

  1. ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΑΧΝΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ