Ειδικευόμενη “γιατρός μαϊμού” με πλαστό πτυχίο στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας

Μια πολύ παράξενη υπόθεση έφερε στο φως της δημοσιότητας, απόφαση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Πρέβεζας, η οποία αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια.

Σύμφωνα με αυτή την απόφαση , η ειδικευόμενη ιατρός  ανέλαβε υπηρεσία στο Νοσοκομείο  την 08-01-2018 και η σύμβασής της έληγε κανονικά την 8-1-2019,ενώ διορίστηκε στο Παθολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου  ως ειδικευόμενη ιατρός με την από 16-8-2014 απόφαση του Υπουργείου Υγείας, για να αρχίσει την άσκησής της στην ιατρική ειδικότητα της Παθολογίας μέχρι τη συμπλήρωση ενός (1) έτους, που προ απαιτείται για την απόκτηση τίτλου της ιατρικής ειδικότητας της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας.

Η εν λόγω “γιατρός” , όπως προκύπτει από την έρευνα της Διοίκησης του Νοσοκομείου Πρέβεζας είχε καταθέσει πλαστό τίτλο σπουδών από το Πανεπιστήμιο της L’ Aquila Ιταλίας. Το μαϊμού πτυχίου ανακαλύφθηκε έπειτα από έγγραφο της, που έστειλε η αρμόδια υπηρεσία στην Πρεσβεία της Ελλάδας στη Ρώμη για έλεγχο γνησιότητας του τίτλου σπουδών.

Η απάντηση της Πρεσβείας  δεν βεβαίωνε , ούτε την απονομή του πτυχίου στην Ιατρική και Χειρουργική, ούτε την αναγνώριση της ικανότητας άσκησης επαγγέλματος Ιατρού Χειρουργού στην εν λόγω ιατρό.

Ακολούθησε και τηλεφωνική επικοινωνία της Διοίκησης του Νοσοκομείου της Πρέβεζας τόσο με την Πρεσβεία της Ελλάδας στη Ρώμη, όσο και με  το τμήμα Ειδικευομένων Ιατρών του Υπουργείου Υγείας.

Όλα αυτά όπως ήταν αναμενόμενο, οδήγησαν τον διοικητή του Νοσοκομείου Πρέβεζας κ. Μιλτιάδη Παππά στην καταγγελία της σύμβασης με την εν λόγω ιατρό, η οποία πλέον αποτελεί παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό του Νοσοκομείου

 

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites