Δευτέρα, 18/02/2019

Συγκέντρωση με προεκλογικό «άρωμα» για τον Σπύρο Κυριάκη στην Πάργα

Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινείται σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία και τα στελέχη της. 

Ένα από τα δυνατά χαρτιά του Κυριάκου Μητσοτάκη αποδεικνύεται πως είναι το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Κυριάκης, ο οποίος κινείται και επίσημα σε προεκλογικούς ρυθμούς.

Βέβαιος υποψήφιος Βουλευτής Πρέβεζας με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στις ερχόμενες Εθνικές Εκλογές , ο Σπύρος Κυριάκης πραγματοποίησε συγκέντρωση  το Σάββατο το απόγευμα στο Med, στη Πάργα , όπου , όπως φαίνεται και από τις εικόνες, η προσέλευση του κόσμου, ξεπέρασε κατά πολύ ακόμα και ομιλίες Υπουργών της Κυβέρνησης που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στην Πρέβεζα.

 

Στην ομιλία του ο Σπύρος Κυριάκης αναφέρθηκε στην συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, στις παραλήψεις του παρελθόντος που οδήγησαν σε αυτή και τόνισε πως για εκείνον οι διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος δεν υφίστανται πλέον και πως τα κλασικά διλήμματα Αριστεράς-Δεξιάς, Πασοκ-Νέα Δημοκρατία, μνημόνιο – αντιμνημόνιο, έχουν αντικατασταθεί με ένα και μοναδικό, Πρόοδος ή στασιμότητα, ενώ ζήτησε ανοιχτά τη στήριξη των συμπολιτών του λέγοντας μεταξύ άλλων :

 

» Σας ζητάω να συμπαραταχθούμε και να συμπορευθούμε σε αυτόν τον κοινό αγώνα. Είμαι και εγώ ένας από εσάς και στην θέση μου θα μπορούσε να ήταν ο καθένας σας. Σας ζητάω να μου δώσετε δύναμη και σας υπόσχομαι πως η δύναμη αυτή θα είναι δίκη σας δύναμη. Καταλαβαίνω ότι πολλοί από εσάς ήρθατε σήμερα εδώ για να τιμήσετε έμενα και μόνο. Απεχθάνεστε την πολίτικη και τους πολίτικους. Έχετε απηυδήσει και δικαίως από τα κόμματα και τις πολιτικές που εφαρμόζουν. Θέλω όμως να ξέρετε πως η πολιτική με ήττα και οι πολιτικοί με όμικρον γιώτα  επηρεάζουν άμεσα τις ζωές μας.»

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ