Κυριακή, 17/02/2019

Κρεοπωλείο Η Ωραία Κρανιά : Για τα καθημερινά σας ψώνια και το Πασχαλινό Τραπέζι

Οι αγορές για το καθημερινό τραπέζι , επιβάλλουν σχεδόν καθημερινά την επίσκεψη στο κρεοπωλείο της γειτονιάς ,αν δε  είναι και παντοπωλείο ακόμα καλύτερα γιατί ο χρόνος  όλων μας είναι πολύτιμος .

Επισκεφτήκαμε το κρεοπωλείο ¨Η Ωραία Κρανιά ¨ που πήρε το όνομα του από το όμορφο και γραφικό χωριό του Δήμου Ζηρού από όπου προέρχονται τα κρέατα .Όποιος έχει επισκεφτεί το« Βασίλειο της Κρανιάς » όπως λεγόταν παλαιότερα , σίγουρα θα έχει δει ελεύθερα μοσχάρια να ξεφυτρώνουν από το πουθενά .

Η άριστη πρώτη ύλη  καθώς και το αίσθημα της καθαριότητας που κυριαρχεί στο χώρο , η άφθονη  ποικιλία προϊόντων, και φυσικά η υψηλή ποιότητα η οποία για να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα γίνονται συνεχείς ποιοτικοί έλεγχοι που εξασφαλίζουν ότι παίρνετε το καλύτερο. Τα ντόπια κρέατα και οι κατάλληλες συμβουλές για την επιλογή τους , ανάλογα τον τρόπο μαγειρέματος κάνουν την συνταγή της επιτυχίας.

Σε περίοπτη θέση δεσπόζουν αλλαντικά, λουκάνικα ,τυριά ,γιαούρτια καθώς και παραδοσιακά χειροποίητα ζυμαρικά. Η ποικιλία κρασιών , μαρμελάδων και μελιών δεν περνά απαρατήρητη. Είναι τόσο μεγάλη η ποικιλία των ειδών που είναι αδύνατον να τα μνημονεύσουμε όλα.

Λειτουργώντας με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη , ενισχύοντας την εμπιστοσύνη πωλητή και πελάτη  με ζεστό χαμόγελο, φιλική και ανθρώπινη προσέγγιση από τη διεύθυνση και το προσωπικό.

Για το Πάσχα μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας σε αρνιά και κατσίκια .

Το Κρεοπωλείο  ¨Η Ωραία Κρανιά ¨ βρίσκεται στην Πρέβεζα στην  Κλεμανσώ 43, κοντά στο γήπεδο .

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2682021530

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ