Δευτέρα, 18/02/2019

Η Πρέβεζα δίνει δυνατό παρών στην έκθεση Food Expo 2018!

Έξι διακεκριμένες  επιχειρήσεις της Πρέβεζας , εκθέτουν τα προϊόντα τους στην φετινή έκθεση Food Expo 2018, η οποία άνοιξε θριαμβευτικά τις πύλες της το πρωί του Σαββάτου, στο μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο στην Ελλάδα, το Metropolitan Expo.

Στην λαμπρή τελετή εγκαινίων όπου την κορδέλα έκοψε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, η Πρέβεζα είχε και θεσμική εκπροσώπηση με την παρουσία του Προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Γιάννη Μπούρη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα έχει συμβάλει σημαντικά στην δημιουργία ενός κλίματος εξωστρέφειας του θεσμού, με συνεχείς παρουσίες σε εκθέσεις.

H μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη υποδέχεται και φέτος περισσότερους από 25.000 επισκέπτες της οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, της Μαζικής Εστίασης και της Ξενοδοχίας, που πλημμύρισαν από νωρίς το εκθεσιακό κέντρο, για να δουν από κοντά τα προϊόντα και τις λύσεις 1.302 Ελλήνων και ξένων εκθετών και να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες!

Την έκθεση επισκέφτηκαν επίσης πάνω από 1.000 διεθνείς αγοραστές, αρκετοί ξένοι δημοσιογράφοι και δεκάδες διπλωματικοί εκπρόσωποι, που στο σύνολό τους δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την ποιότητα και την άρτια διοργάνωση της έκθεσης!

Για τις επόμενες 2 μέρες, η FOOD EXPO θα προβάλλει τα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα γαστρονομίας σε περισσότερους από 3.500 διεθνείς αγοραστές και 70.000 εμπορικούς επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αποτελώντας το πολύ-αναμενόμενο κορυφαίο εμπορικό γεγονός της χρονιάς για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών στη χώρα μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ