Την μετονομασία του ΣΕΑ Φιλιππιάδας σε ΣΕΑ Άρτας ζητά το Δημοτικό Συμβούλιο Άρτας

 

Την μετονομασία του Σταθμού Εξυπηρέτησης Φιλιππιάδας στην Ιόνια Οδό σε ΣΕΑ Καμπής ή ΣΕΑ Άρτας αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Άρτας στην τελευταία του συνεδρίαση. Όπως υπογράμμισε ο Δήμαρχος Άρτας Χρήστος Τσιρογιάννης δεν είναι δυνατόν ο Σταθμός να οριοθετείται ως Σταθμός Φιλιππιάδας αφού ανήκει στην Καμπή Άρτας ,θέμα το οποίο έθεσε και υπόψη της κ.Γεροβασίλη. Eπίσης, το Σώμα ενημερώθηκε για συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με εκπρόσωπο της εταιρίας ΤΕΡΝΑ από τον οποίο ζητήθηκε η άμεση απομάκρυνση των μπαζών από το τοπικό Διαμέρισμα Καμπής και η κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή. Όπως ανέφερε ο κ.Τσιρογιάννης η εταιρία θα έπρεπε τελειώνοντας το έργο να προχωρήσει στην αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε όσο και στην μεταφορά των άχρηστων υλικών που έμειναν στα σημεία χωρίς μέχρι σήμερα να γίνει τίποτα.
“Ο Δήμος έστειλε επιστολές προς κάθε αρμόδιο. Θα πρέπει το
αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών να δώσει τα αντισταθμιστικά που προβλέπονται στην τοπική Κοινωνία” τόνισε ο Δήμαρχος Αρταίων σημειώνοντας ότι δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που βρέχει να πλημμυρίζει η περιοχή, να προκαλούνται ζημιές και να μην υπάρχει ενδιαφέρον από τους αρμόδιους.
Καταλήγοντας το Δημοτικό Συμβούλιο Αρτας αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει:
A.Την μετονομασία του ΣΕΑ Φιλιππιάδας στην Ιόνια Οδό, σε ΣΕΑ Καμπής, ή ΣΕΑ Άρτας.
Β.Η κατασκευάστρια εταιρεία «ΤΕΡΝΑ», να προβεί άμεσα στην απομάκρυνση των μπαζών από τη δημοτική έκταση, που βρίσκεται στην περιοχή των γηπέδων στο Τοπικό Διαμέρισμα Καμπής του Δήμου Αρταίων, τα οποία εναπόθεσε εκεί προσωρινά, κατά την κατασκευή της ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ.
Γ.Η εταιρεία «ΤΕΡΝΑ» να προβεί στην κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων, για να αποφορτιστεί ο όγκος των υδάτων που συσσωρεύονται στην περιοχή, μετά την κατασκευή της ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ και να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν από τα πλημμυρικά φαινόμενα.

πηγή : Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Θανασάκης του Αρκά ψάχνει την … Θίθυ του στην Πρέβεζα

24/01/2021, 10:18 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Θεσπρωτικό : Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου θα γίνουν δωρεάν rapid test για τον γενικό πληθυσμό

24/01/2021, 9:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Δωρεάν έλεγχος COVID – 19 για εκπαιδευτικούς και μαθητές άνω των 16 ετών

24/01/2021, 9:39 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ενισχύεται με τακτικό προσωπικό το Νοσοκομείο Πρέβεζας

22/01/2021, 8:58 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεδριάζει το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

22/01/2021, 8:05 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Ζηρού για τον Δημήτριο Κίτσιο

22/01/2021, 7:55 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites