Δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης στους μαθητές στους μαθητές της Πρέβεζας

Στην έγκριση ανάπτυξης δράσεων και παρεμβάσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του μαθητικού πληθυσμού στο πλαίσιο Αγωγής Υγείας στα όρια της 6ης ΥΠΕ Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, και Δυτικής Ελλάδας για το σχολικό έτος 2017 -2018 προχώρησε η Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου.
Τα προγράμματα που θα υλοποιηθούν και στα σχολεία της Πρέβεζας με την συνεργασία των υγειονομικών μονάδων Πρέβεζας, Θεσπρωτικού και Φιλιππιάδας αφορούν την Σεξουαλική και Αναπαραγωγική Υγεία, Αγωγή Στοματικής Υγείας, οι μαθητές στην χώρα των μικροβίων καθώς και η ενότητα “Γνωρίζω και αντιμετωπίζω τα μικρόβια”.
Επίσης σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ και τον ΟΚΑΝΑ θα υλοποιηθούν ενημερωτικά προγράμματα για το ΑIDS και την Ηπατίτιδα. Οι δράσεις που θα διενεργηθούν θα πραγματοποιούνται έπειτα από συνεννόηση με τις κατά τόπους διευθύνσεις εκπαίδευσης.

πηγή : Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Το Υπουργείο Οικονομικών “κουτσούρεψε” το επίδομα θέρμανσης

26/01/2021, 9:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εμπορικός Σύλλογος Ιστορικού Κέντρου : Νέο κλείσιμο της αγοράς θα οδηγήσει σε σειρά λουκέτων

26/01/2021, 3:38 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σοβαρή καθίζηση στη Τοπική Κοινότητα Νικόπολης

26/01/2021, 2:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μεγάλος κίνδυνος για σοβαρά πλημμυρικά φαινόμενα στη Πέτρα

26/01/2021, 1:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συντονισμένη επιχείρηση της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας οδήγησε σε σύλληψη για αρχαιοκαπηλία και ναρκωτικά στον Πειραιά

26/01/2021, 12:24 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Στις 58 ανέρχονται οι κενές θέσεις φαρμακείων στο Νομό – Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για άδεια ίδρυσης

26/01/2021, 12:07 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites