Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για Άπορες Οικογένειες του Νομού από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

Νέα βοήθεια για Άπορες Οικογένειες του Νομού από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας
Παρελήφθησαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, παρουσία του Μητροπολίτη κκ Χρυσόστομου και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτου Ιωάννου, έγινε η πρώτη παραλαβή πακέτων βοήθειας για άπορες οικογένειες του Ν. Πρέβεζας.
Πρόκειται για το πρόγραμμα που εξασφάλισε ο Αντιπεριφερειάρχης από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, και υλοποιεί με την πολύτιμη συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως &Πρεβέζης και τους Συλλόγους πολυτέκνων Πρέβεζας, Φιλιππιάδας και Περιχώρων, οι οποίοι επιμελούνται τη διανομή των τροφίμων.
Το νέο αυτό πρόγραμμα, σε συνδυασμό με το πρόγραμμα ΤΕΒΑ, προσφέρει ανακούφιση σε 1000 οικογένειες περίπου στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, γεγονός εξαιρετικά σημαντικό τις δύσκολες μέρες της κρίσης.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου, ευχαρίστησε το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο, καθώς και τους κ. Κίτσιο Σοφοκλή και κ. Μάρη Κωνσταντίνο, από τους Συλλόγους Πολυτέκνων Πρέβεζας και Φιλιππιάδας & Περιχώρων αντίστοιχα, για την πολύτιμη συνεργασία που υπάρχει στην υλοποίηση αυτής της δράσης και δήλωσε: ‹‹Ευχή μου είναι να έπαυαν οι ανάγκες που δημιούργησε η κρίση και να ήταν τα πακέτα αυτά τα τελευταία. Θέλω να ευχαριστήσω την Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης και προσωπικά τον Μητροπολίτη μας για τη στήριξή του, αλλά και την άριστη συνεργασία μας στα προγράμματα της Περιφέρειας, καθώς και τους προέδρους των συλλόγων πολυτέκνων Πρέβεζας, Φιλιππιάδας και Περιχώρων. Είμαι ευγνώμων και ιδιαίτερα χαρούμενος για την επανεκκίνηση της συνεργασίας μας με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, με τη βοήθεια της οποίας ανακουφίζονται οι οικογένειες των απόρων. Δυστυχώς, η σκληρότερη δοκιμασία για τον ελληνικό λαό συνεχίζεται και τέτοιου είδους δράσεις ανακούφισης των αδυνάτων είναι αναγκαίες κι επιβεβλημένες εκ των πραγμάτων. Όλοι, ανάλογα με τις δυνατότητές μας έμπρακτα, να ενδιαφερθούμε και να στηρίξουμε τις ομάδες εκείνες του πληθυσμού που χρειάζονται άμεση βοήθεια ακόμη και για την επιβίωση τους»


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Οδηγήσαμε το νέο NISSAN QASHQAI e-power στους δρόμους της Πρέβεζας

24/09/2023, 10:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ξεκίνησαν εργασίες καθαρισμού και στο Κάστρο Αγ. Γεωργίου (Κυανή Ακτή) 

24/09/2023, 8:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ένα συναρπαστικό ταξίδι ξεκινά με το εργαστήρι δημιουργικής γραφής στο Κ.Ε.Π.Ε.Ψ.Υ

24/09/2023, 8:29 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας ευχαριστεί …

24/09/2023, 7:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τριήμερη περιοδεία και κεντρική ομιλία στην Πρέβεζα για το “Κοινό των Ηπειρωτών”

24/09/2023, 6:55 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Αχιλλέας Γκούμας : Θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια για τον δημόσιο χαρακτήρα του δάσους της Βαλανιδορράχης

24/09/2023, 6:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κάλεσμα προς τους υποψήφιους δημάρχους από 15 προσωπικότητες της μουσικής

24/09/2023, 6:25 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites