Τελική ευθεία πριν τις Επιμελητηριακές Εκλογές στην Πρέβεζα – Στο Καναλάκι ο συνδυασμός “Νέο Επιμελητήριο”

Έχουν μείνει μόλις λίγες ημέρες πριν από τις Επιμελητηριακές Εκλογές που θα διεξαχθούν το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στο κτίριο του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 8:00 το πρωί  και θα κλείσουν στις 19:00 το απόγευμα ενώ οι εκλογείς θα προέρχονται στην εκλογική επιτροπή προσκομίζοντας την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο έγγραφο, από το οποίο αποδεικνύονται τα στοιχεία της ταυτότητάς τους, ώστε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Βαδίζοντας προς την τελική ευθεία ο συνδυασμός “Νέο Επιμελητήριο” παρουσιάζει μεγάλη κινητικότητα, αφού υποψήφιοι μαζί με τον επικεφαλής Γιάννη Μπούρη έρχονται σε επαφή με τους επαγγελματίες του Νομού, με τους οποίους συζητούν τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής μας και τις λύσεις που μπορεί να δώσει το Επιμελητήριο Πρέβεζας σε αυτά.

Συγκεκριμένα σήμερα ομάδα αποτελούμενη από τους υποψήφιους Ευαγγελου Βασιλειο, Κώστα Σταύρου, Σωτηριου Παυλο, Γκουμα Αχιλλεας ,Λεντζο Βασιλειο  και τον επικεφαλής επισκέφθηκαν επιχειρήσεις στο Καναλάκι και συνομίλησαν με επαγγελματίες.

Τα μηνύματα από την περιοχή είναι πάρα πολύ θετικά για τον συνδυασμό “Νέο Επμελητήριο”, ο οποίος από την αρχή της προεκλογικής περιόδου έχει βάλει στο “τραπέζι” αποκλειστικά και μόνο τα προβλήματα των επαγγελματιών και τις λύσεις που μπορούν να δοθούν σε αυτά, αδιαφορώντας πλήρως για τις όποιες προκλήσεις και μικροπολιτικές άλλων συνδυασμών.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ενισχύεται με τακτικό προσωπικό το Νοσοκομείο Πρέβεζας

22/01/2021, 8:58 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεδριάζει το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

22/01/2021, 8:05 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Ζηρού για τον Δημήτριο Κίτσιο

22/01/2021, 7:55 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας

22/01/2021, 7:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επιμελητήριο Πρέβεζας : 120 δόσεις για χρέη από δάνεια με εγγυήσεις του Δημοσίου

22/01/2021, 7:46 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνάντηση Γεωργάκου – Βορίδη στο Υπουργείο Εσωτερικών

22/01/2021, 7:25 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites