Τελική ευθεία πριν τις Επιμελητηριακές Εκλογές στην Πρέβεζα – Στο Καναλάκι ο συνδυασμός “Νέο Επιμελητήριο”

Έχουν μείνει μόλις λίγες ημέρες πριν από τις Επιμελητηριακές Εκλογές που θα διεξαχθούν το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στο κτίριο του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 8:00 το πρωί  και θα κλείσουν στις 19:00 το απόγευμα ενώ οι εκλογείς θα προέρχονται στην εκλογική επιτροπή προσκομίζοντας την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο έγγραφο, από το οποίο αποδεικνύονται τα στοιχεία της ταυτότητάς τους, ώστε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Βαδίζοντας προς την τελική ευθεία ο συνδυασμός “Νέο Επιμελητήριο” παρουσιάζει μεγάλη κινητικότητα, αφού υποψήφιοι μαζί με τον επικεφαλής Γιάννη Μπούρη έρχονται σε επαφή με τους επαγγελματίες του Νομού, με τους οποίους συζητούν τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής μας και τις λύσεις που μπορεί να δώσει το Επιμελητήριο Πρέβεζας σε αυτά.

Συγκεκριμένα σήμερα ομάδα αποτελούμενη από τους υποψήφιους Ευαγγελου Βασιλειο, Κώστα Σταύρου, Σωτηριου Παυλο, Γκουμα Αχιλλεας ,Λεντζο Βασιλειο  και τον επικεφαλής επισκέφθηκαν επιχειρήσεις στο Καναλάκι και συνομίλησαν με επαγγελματίες.

Τα μηνύματα από την περιοχή είναι πάρα πολύ θετικά για τον συνδυασμό “Νέο Επμελητήριο”, ο οποίος από την αρχή της προεκλογικής περιόδου έχει βάλει στο “τραπέζι” αποκλειστικά και μόνο τα προβλήματα των επαγγελματιών και τις λύσεις που μπορούν να δοθούν σε αυτά, αδιαφορώντας πλήρως για τις όποιες προκλήσεις και μικροπολιτικές άλλων συνδυασμών.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κλειστά τα καταστήματα την Κυριακή 1η Νοεμβρίου

29/10/2020, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεδριάζει το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

29/10/2020, 12:55 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μαθήματα πρακτικού τμήματος Βυζαντινής Μουσικής στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης

29/10/2020, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρόστιμο 3 χιλιάδες ευρώ και δεκαπενθήμερο λουκέτο σε κατάστημα στην Πρέβεζα

28/10/2020, 10:39 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στον απόφοιτο μαθητή του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας Τζόσουα Σπυράλατο το βραβείο “Σπύρος Τσαγκαρόπουλος” για το 2020

28/10/2020, 8:48 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Π.Ε Πρέβεζας – 51 νέα κρούσματα στην Π.Ε Ιωαννίνων, 3 στην Π.Ε Θεσπρωτίας και 1 στην Π.Ε Άρτας

28/10/2020, 6:39 μμ


ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ