Σε εξέλιξη οι Επιμελητηριακές Εκλογές στην Πρέβεζα

Στις κάλπες προσέρχονται από σήμερα Σάββατο πρωί έως και αύριο Κυριακή απόγευμα, οι επαγγελματίες της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, οι οποίοι καλούνται να εκλέξουν νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Επιμελητήριο Πρέβεζας.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 8:00 το πρωί και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και τις 19:00 το απόγευμα και τις δύο ημέρες που θα διαρκέσει η εκλογική διαδικασία, ενώ η μέχρι στιγμής συμμετοχή κρίνεται άκρως ικανοποιητική.

Συγκεκριμένα οι κάλπες που έχουν στηθεί είναι τέσσερις, ξεχωριστή για κάθε τμήμα (Εμπορικό, Υπηρεσιών, Μεταποίησης και Τουριστικό) και οι εκλογείς ψηφίζουν ανάλογα με το τμήμα στο οποίο ανήκουν.

Στις εκλογές συμμετέχουν 3 Συνδυασμοί και συγκεκριμένα ο συνδυασμός «Νέο Επιμελητήριο» με επικεφαλής τον κ.Ιωάννη Μπούρη, η «Επιμελητριακή Ανατροπή» με επικεφαλής τον κ. Χρήστο Κοτσίνη και   η «Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία» με επικεφαλής τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Γιάννη Γιαμά .

Οι εκλογείς που θα συμμετέχουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας  πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο έγγραφο, το οποίο θα αποδεικνύει τα στοιχεία της ταυτότητάς τους.

Να σημειώσουμε ότι το κλίμα είναι αρκετά μουδιασμένο μετά και την τελευταία αψυχολόγητη και συκοφαντική λεκτική επίθεση που εξαπέλυσε στις τελευταίες συνεντεύξεις του ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Γιαμάς, ο οποίος έχοντας χάσει πλήρως την ψυχραιμία του, αναφέρθηκε με υποτιμητικό και απαξιωτικό τρόπο, όχι μόνο προσωπικά απέναντι στους υποψηφίους των άλλων συνδυασμών, αλλά απέναντι στα επαγγέλματα που εκπροσωπούν (όπως κομμωτές, μοδίστρες κτλ), χωρίς να σκεφτεί καν ότι και στο δικό του ψηφοδέλτιο υπάρχουν υποψήφιοι που εκπροσωπούν αυτά τα επαγγέλματα και με το τρόπο αυτό υποτιμά τους ανθρώπους που τον στήριξαν σε αυτές τις εκλογές.

Η δε αναφορά του πάλι σε πρόσφατη συνέντευξη του,  στους δικούς του υποψηφίους με τον όρο “αυλικούς”, έχει προκαλέσει δυσφορία μέσα στον ίδιο του το συνδυασμό.

Η απόλυτα ψύχραιμη αντίδραση του Γιάννη Μπούρη  και η επιλογή του να μην ακολουθήσει αυτό το κατήφορο κρατώντας ψηλά το δικό του επίπεδο αλλά και του συνδυασμού του και απαντώντας διακριτικά σε όλο αυτό το κρεσέντο επιθέσεων από πλευράς του κ. Γιαμά, τον καθιστά ήδη νικητή, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα βγάλει η κάλπη!

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον επικεφαλής του συνδυασμού “Επιμελητηριακή Ανατροπή” Χρήστο Κοτσίνη, ο οποίος βρέθηκε και αυτός στο στόχαστρο του κ. Γιαμά.

 

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Κανένα νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Πρέβεζα – 21 κρούσματα στην Π.Ε Ιωαννίνων, 2 στην Π.Ε Άρτας, 4 στην Π.Ε Θεσπρωτίας

27/10/2020, 6:55 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχθηκε οριστικός ανάδοχος για το νέο διώροφο κτίριο στο Δημοτικό Σχολείο Καναλίου

27/10/2020, 3:12 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Παρατείνεται έως τις 31 Δεκεμβρίου η προθεσμία απόσυρσης των ταμειακών μηχανών

27/10/2020, 1:45 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Νίκος Καλαντζής : Αυτή η κρίσιμη συγκυρία απαιτεί απ’ όλους μας υπευθυνότητα καθώς και υψηλό αίσθημα συλλογικότητας και ομοψυχίας

27/10/2020, 1:36 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα για παράνομη είσοδο στην χώρα

27/10/2020, 1:12 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεδριάζει ξανά για τα κρηπιδώματα το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας

27/10/2020, 12:12 μμ


ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ