Πέμπτη, 22/10/2020

ΙΩΣΗΦ ΣΤΥΛΟΣ : Στόχος του η αλλαγή που θα φέρει την ανάπτυξη στο Επιμελητήριο Πρέβεζας

Η επιχείρηση Stylos Irrigation μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ως ένα επιχειρηματικό θαύμα μέσα στη κρίση. Ο ιδιοκτήτης της Ιωσήφ Στύλος ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία ως καλλιεργητής κηπευτικών μέχρι το 1999, όταν μαζί με τον αδελφό του ξεκίνησαν την καλλιέργεια σπορόφυτων (κηπευτικών και ανθοκομικών) σε μία έκταση δέκα στρεμμάτων.

Έχοντας επιλέξει την εξωστρεφή επιχειρηματικότητα η εταιρεία κάθε χρόνο «ταξιδεύει» έξω από τα σύνορα της χώρας μας, όπου συμμετέχει σε ανθοκομικές εκθέσεις στην Ολλανδία.

Το 2011 ο Ιωσήφ Στύλος, ιδρύει την εταιρεία Stylos Irrigation η οποία ασχολείται με την εμπορία γεωργικών εφοδίων και μηχανημάτων και μέσα από τις νέες τεχνολογίες προσφέρει καινοτόμες λύσεις στους αγρότες του Νομού Πρέβεζας.

Διανύοντας μια σπουδαία διαδρομή στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι της περιοχής μας, ο Ιωσήφ Στύλος μέσα από την υποψηφιότητα του στο εμπορικό τμήμα, ευελπιστεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα στην τοπική επιχειρηματικότητα, δίνοντας και αυτός τον δικό του αγώνα στο πλευρό του Γιάννη Μπούρη για ένα σύγχρονο επιμελητήριο που θα είναι δίπλα στον επαγγελματία.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ