Η Ελεονώρα Αποστολίδη σολίστ με τη συμφωνική ορχήστρα της Λουιζιάνα

 

Μια νέα διάκριση κατέκτησε με την αξία της, την απαράμιλλη δεξιοτεχνία της, την μοναδική εκφραστικότητα και την άρτια μόρφωσή της, η μόλις 22 ετών Πρεβεζάνα Ελεονώρα Αποστολίδη, απόφοιτος του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας» και υπότροφος μεταπτυχιακών σπουδών στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα στις Η.Π.Α.
Η Ελεονώρα, μετά από μια επίπονη και απαιτητική διαδικασία ακροάσεων, ξεπέρασε όλους τους συνυποψήφιούς της και επελέγη να συμπράξει ως σολίστ πιάνου με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Λουιζιάνα, σε συναυλία την ερχόμενη άνοιξη, όπου θα ερμηνεύσει το περίφημο και δυσκολότατο κοντσέρτο για πιάνο και ορχήστρα του Τσαϊκόφσκυ, σε σι ύφεση ελάσσονα.
Μετά την κατάκτηση αναρίθμητων διεθνών βραβείων και διακρίσεων, ήρθε η στιγμή για μια ξεχωριστή επαγγελματική αναγνώριση, που δικαιώνει την Πρεβεζάνα πιανίστα και την κατατάσσει στους ανερχόμενους αμερικανούς σολίστ πιάνου της γενιάς της.
Η διοίκηση και το προσωπικό του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας» αισθάνονται υπερήφανοι για τις αλλεπάλληλες διακρίσεις της Ελεονώρας και ελπίζουν πως σύντομα, κι άλλοι Πρεβεζάνοι, μαθητές του Δημοτικού Ωδείου, θα τύχουν ανάλογων διακρίσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Σκληρά μέτρα κατά της λειψυδρίας ετοιμάζει η ΔΕΥΑ

05/06/2025, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μήνυση σε βάρος της Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου καταθέτει ο Νίκος Τζίμας

05/06/2025, 10:44 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πάτωσαν στην αξιολόγηση οι Δήμοι Πάργας, Πρέβεζας και Ζηρού

05/06/2025, 10:15 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ποδηλατάδα του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας: Μια Γιορτή Χαράς και Συμμετοχής

19/05/2025, 11:48 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ακύρωση Σχολικών Αγώνων στην Πρέβεζα λόγω έλλειψης χρηματοδότησης

15/05/2025, 10:11 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Δικαίωση Πολίτη (ΑΜΕΑ) από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για Μη Πρόσληψή του μέσω ΔΥΠΑ στο Δήμο Πρέβεζας

15/05/2025, 9:53 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μαθητές του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας συμμετείχαν στο 14ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

15/05/2025, 9:43 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Οι Ξενώνες στρατού στα κενά στρατόπεδα της Πρέβεζας και η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας …

15/05/2025, 6:17 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites