Με επιτυχία συνεχίζονται οι προβολές της “δικής μας Μαρίας Κάλλας” του Πρεβεζάνου σκηνοθέτη Μπάμπη Τσόκα

Η ταινία, το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ του Μπάμπη Τσόκα,  μετά την πρεμιέρα της στη Νέα Υόρκη στις 19 Μαρτίου 2017 και  τις προβολές στο Σικάγο, Βοστώνη, Μόντρεαλ, Τορόντο, Λος Άντζελες, Καλαμάτα, Αθήνα, Πρέβεζα, ΜαυρομάτΙ, Κοπανάκι, Σιδηρόκαστρο και Βελίκα συνεχίζει τις προβολές της σε κινηματογραφικές αίθουσες και  Φεστιβάλ.

Οι προσεχείς προβολές γίνονται την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 στο Lowell της Μασαχουσέτης (Βοστώνη) σε συνεργασία με το Μεσσηνιακό Σύλλογο με πρόεδρο τον κ. Ηλία Τριπόδη και την κ. Φωτεινή Παναγάκος. Τη Μεσσηνιακή Αμφικτυονία θα εκπροσωπήσει ο κ. Μιλτιάδης Αθανασόπουλος, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Ελληνικών Συλλόγων Μασαχουσέτης «Νέα Αγγλία» μαζί με τον κ. Γεώργιο Δημόπουλο από την Καλαμάτα, πρώην πρόεδρος και αυτός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μασαχουσέτης «Νέα Αγγλία» και μέλος σήμερα  του Δ.Σ. της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας με αρμοδιότητα να εκπροσωπεί την Αμφικτυονία στους Μεσσήνιους των ΗΠΑ.

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου πραγματοποιείται προβολή στην κινηματογραφική αίθουσα  Φιλιατρών, με την υποστήριξη του «Συλλόγου Φιλοπρόοδων Φιλιατρών», μέλους της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας με την πρόεδρό του κ. Βιβή Παντελάκη.  Την Πέμπτη 23/11 προβάλλεται στο «Φεστιβάλ κινηματογράφου Χανίων» υπό τη διεύθυνση του κ. Φραντζεσκάκη  στα Χανιά. Το Σάββατο 25/11 προβάλλεται στην Πάτρα στον κινηματογράφο Πάνθεον, από τον «Αχαϊκό Σύλλογο Μεσσηνίων» μέλος της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας με την πρόεδρό του κ. Πηνελόπη Λαμπούση. Στις προβολές αυτές θα παραβρεθεί και θα μιλήσει ο σκηνοθέτης Κ. Μπάμπης Τσόκας και θα παραστούν και άλλοι συντελεστές της ταινίας, ενώ στην Πάτρα θα παραβρεθεί και η πρωταγωνίστρια της ταινίας  κ. Μυρτώ Καμβυσίδη.

 

Τέλος, συνεχίζει να υπάρχει ενδιαφέρον για να γίνουν προβολές στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, Μεσσήνη, Σύδνεϋ, Μελβούρνη, Αδελαΐδα, Ρωσία, στην Ουάσινγκτον, Ντιτροϊτ, Λος Άντζελες, Σαν Φραντσίσκο και σε πόλεις της Ευρώπης.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Σήμερα η Δορυφορική μετάδοση της Όπερας “Τραβιάτα” στην Όαση

05/11/2022, 10:42 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Έναρξη δορυφορικών μεταδόσεων από τη Μετροπόλιταν όπερα της Νέας Υόρκης  στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου 

18/10/2022, 1:00 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις “Νύχτες Ποίησης” στον Κήπο του Λαού ο Θωμάς Ιωάννου

06/09/2022, 9:52 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

“ Αγιαντζίκ-Αρχάγγελος δυο πατρίδες” στο Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου

05/08/2022, 11:00 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η έκθεση ζωγραφικής “Αιολική Γη ” του Στέλιου Καγιαδάκη στην Δημοτική Πινακοθήκη Γιάννης Μόραλης

18/07/2022, 5:58 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Γλυπτική «ΔΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥ» – Μια συνέντευξη του Πρεβεζάνου γλύπτη

23/02/2022, 6:12 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Στο Αρχαίο Ωδείο Νικόπολης παρουσιάστηκε η παράσταση «Τρωάδες» από την θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ

29/08/2021, 11:08 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

“Μαργιόλα- Τέσσερις Γενιές” στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης

05/08/2021, 7:52 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites