Ταχύρυθμη εκπαίδευση ναυαγοσωστών από τη Νέα Ένωση Ξενοδόχων Πρέβεζας

Στα πλαίσια της επιμόρφωσης αλλά και στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον κλάδο της ξενοδοχείας του Νομού Πρέβεζας η  Νέα Ένωση Ξενοδοχων Π.Ε. Πρέβεζας έχει ερθει σε επικοινωνία  με κάποιες από τις μεγαλύτερες σχολές της Ελλάδος για την εκπαίδευση Ναυαγοσωστών.

Θεωρήσαμε σημαντικό και απαραίτητο να πραγματοποιηθούν  κάποια σεμινάρια για τους ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων – ενοικιαζομένων δωματίων αλλά και για όποια επιχείρηση διαθέτει κολυμβητική δεξαμενή. Είναι μια ευκαιρία δεδομένου ότι θα πραγματοποιηθεί τέτοιου είδους εκπαίδευση στην περιοχή μας και σε πολύ συμφέρον κόστος.

Η εκπαίδευση θα είναι ταχύρρυθμη δύο ημερών και θα πραγματοποιηθεί στην κολυμβητική δεξαμενή του ξενοδοχείου Margarona Royal στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2017 ημέρες Σάββατο και Κυριακή. Οι εγγραφές πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι και Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017. Είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα για τον κάθε νέο ή νέα για το βιογραφικό του και ένα σημαντικό πτυχίο για εύρεση εργασίας τους θερινούς μήνες σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος. Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων θα φιλοξενήσει την αποστολή της Ναυαγοσωστικής Σχολής για το διάστημα που θα βρίσκεται στην Πρέβεζα. Παρακαλούμε απαντήστε το συντομότερο για τις εγγραφές σας στο e-mail: nex.prevezas@gmail.com ή στο τηλέφωνο του Προέδρου Κου Χαλκίδη 6944 439796.

Λίγα λόγια για τις Σχολές εκπαίδευσης και Πιστοποίησης:

H Bayline services και η Ιόνια Ναυαγοσωστική Σχολή είναι από τις πιο γνωστές και άρτια οργανωμένες σχολές ναυαγοσωστικης στην Ελλάδα. Παρέχει στους εκπαιδευόμενους πιστοποίηση με τίτλο “πτυχίο ναυαγοσώστη” το οποίο είναι κρατικά αναγνωρισμένο , δεν έχει όριο ηλικίας καθώς επίσης δε χρειάζεται κάποια ανανέωση και είναι εφόρου ζωής. Με το πτυχίο Ναυαγοσώστη έχετε το δικαίωμα να εργαστείτε σε οποιαδήποτε κολυμβητική δεξαμενή αλλά και να συμμετέχετε στις εξετάσεις της λιμενικής αρχής, μαζι με το διπλωμα χειριστή ταχυπλοου για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος(ναυαγοσωστης θάλασσας) . Οι Σχολές αυτές εκπαιδεύουν άτομα για απόκτηση διπλώματος ταχυπλόου σκάφους το οποίο έχουν και για προσωπική χρήση αλλά και για να συμμετέχουν στις εξετάσεις για την άδεια Ναυαγοσωστη ακτής.

Με τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΑΠΕΝΤΑΧΘΗΚΕ το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Κλειστού Γυμναστηρίου στο 1 ο ΓΕΛ του Δήμου Πρέβεζας

30/01/2024, 1:04 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites