Τρίτη, 22/09/2020

Νέες πτήσεις από Ελβετία και Αυστρία προς Άκτιο

Το τουριστικό πρακτορείο Rhomberg Reisen σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία People’s Viennaline ανακοίνωσαν νέες πτήσεις προς την Κεφαλονιά και το Άκτιο(Λευκάδα/Πρέβεζα) για το 2018.

Πιο αναλυτικά:

Από το αεροδρόμιο του St. Gallen–Altenrhein που εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της ομώνυμης πόλης η οποία βρίσκεται στα βορειοανατολικά της Ελβετίας και πολύ κοντά στα σύνορα με την Αυστρία από την 1η Ιουνίου έως τις 28 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιείται μία πτήση την εβδομάδα κάθε Παρασκευή.

Όσον αφορά το Άκτιο η εταιρεία θα συνεχίσει και το 2018 τις πτήσεις από το St.Gallen ενώ από τις 5 Ιουνίου έως τις 25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιεί για πρώτη φορά από το Σάλτσμπουργκ μία πτήση την εβδομάδα κάθε Τρίτη.

Πολύ ευχάριστα τα νέα για τους δύο παραπάνω προορισμούς του Ιονίου καθώς προς την Κεφαλονιά μετά από αρκετά χρόνια θα έχει και πάλι απευθείας πτήση από κάποια Ελβετική πόλη ενώ προς το Άκτιο οι πτήσεις από το Σάλτσμπουργκ θα ενισχύσουν ακόμα περαιτέρω το τουριστικό ρεύμα από την Αυστρία.

Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι παραπάνω εξελίξεις δεν είναι τυχαίες καθώς είναι αποτέλεσμα των συναντήσεων που είχαν ο Α/Π Τουρισμού κ. Σπύρος Γαλιατσάτος και ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Κεφαλονιάς κ’ Ιθάκης κ. Γεράσιμος Τιμοθεάτος στα πλαίσια της τουριστικής έκθεσης FERIEN που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στην Βιέννη.

Πηγή: kefaloniapress.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ