Πέμπτη, 01/10/2020

Μεγάλες αλλαγές δρομολογούνται στο λιμάνι της Πρέβεζας το οποίο θα αλλάξει όψη

Τρέχουν οι εξελίξεις σχετικά με το Λιμάνι της Πρέβεζας, το οποίο πρόκειται να αλλάξει μορφή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του mypreveza.gr, παρελθόν θα αποτελούν σε λίγο καιρό τα αντιαισθητικά μπλόκια που «κρύβουν» το αλιευτικό καταφύγιο και αποτελούν εστία μόλυνσης τόσο για τη στεριά, όσο και για τη θάλασσα.

Τις αμέσως επόμενες μέρες αναμένεται να κατατεθεί στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας προσφορά, από το ύψος της οποίας θα κριθεί αν θα γίνει πραγματικότητα η μεταφορά τους σε άλλο σημείο όπου δεν θα είναι ορατά κυρίως στους επισκέπτες.

Εξελίξεις υπάρχουν και στο θέμα της Ανατολικής Προβλήτας το οποίο προχωρά και αυτό με γοργούς ρυθμούς ενώ για το θέμα των κρηπιδωμάτων θεωρείται βέβαιη, όπως σας είχε μεταφέρει πρώτο το mypreveza.gr (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), η χρηματοδότηση του έργου ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Βέβαια για την επιβεβαίωση της παραπάνω είδησης θεωρείται «κλειδί» η επίσκεψη του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή την ερχόμενη Τρίτη στην πόλη μας, όπου και θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη και για το συγκεκριμένο θέμα στο Δημαρχείο της Πρέβεζας.

Αυτές φαίνεται είναι μόνο λίγες από τις αλλαγές που πρόκειται να δούμε στο Λιμάνι της Πρέβεζας το οποίο αναμένεται να αλλάξει ριζικά όψη, αφού η νέα Διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, τρέχει ζητήματα και αξιοποιεί εργαλεία τα οποία για αρκετά χρόνια παρέμεναν ανεκμετάλλευτα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ