Η Πρέβεζα ενθουσίασε τους εκπροσώπους τουριστικών γραφείων της Σερβίας

Δυναμικά ξεκίνησε τις εργασίες της για την επόμενη τουριστική περίοδο , η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας.

Στα πλαίσια της εξωτερικής πολιτικής για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος του Νομού Πρεβέζης και έπειτα από πρόσκληση της το ταξιδιωτικό Πρακτορείο “SEE YOU IN GREECE” φιλοξενήθηκαν στην πόλη μας την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 43 εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων της Σερβίας.

 

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε εκδρομή των φιλοξενούμενων στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε Πρέβεζας, η οποία  περιελάμβανε ένα mini tour στις κύριες περιοχές της Πρέβεζας, στο Ιστορικό της Κέντρο, στον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης, στο Νεκρομαντείο αλλά και σε κάποιες από τις ξεχωριστές παραλίες του νομού ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας για τις τουριστικές δυνατότητες της πόλης.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε γεύμα εργασίας στο ξενοδοχείο Margarona Royal παρουσία μελών της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων, του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Χρήστου Μπαΐλη και του προέδρου της τουριστικής επιτροπής του Δήμου κ. Ευάγγελου Συγκούνα.
Καλωσορίζοντας τους φιλοξενούμενους ο Πρόεδρος της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων κ. Χαλκίδης , αναφέρθηκε στην ιστορία, στον πολιτισμό, και στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, επισημαίνοντας ότι η Πρέβεζας αποτελεί ένα δυνατό τουριστικό προορισμό.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαϊλης, αφού αναφέρθηκε στο τουριστικό προϊόν ολόκληρου του Δήμου αλλά και γενικότερα του νομού, καθώς και στην Πρεβεζάνικη φιλοξενία είπε μεταξύ άλλων πως οι σπουδαίοι αρχαιολογικοί χώροι, οι βυζαντινοί ναοί, οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού, ο ιαματικός τουρισμός αλλά και η τοπική γαστρονομία, είναι μερικά μόνο απ’ τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας και τόνισε πως ο Δήμος Πρέβεζας είναι πάντοτε ανοικτός για συνεργασίες, με γνώμονα πάντα το καλό ολόκληρης της περιοχής.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στον Λεωνίδα Αργυρό πέρασαν οι αρμοδιότητες των Καραμανίδη – Κωνσταντάκη

25/01/2022, 11:17 πμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ακόμα να υπογράψει την σύμβαση για το Κλιμάτι στην Λούτσα η εταιρεία του Γιαννακόπουλου;

25/01/2022, 10:28 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Σύλληψη στην Φιλιππιάδα

25/01/2022, 10:17 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Ντίνα Μωραϊτη για τα κρηπιδώματα : “Σε ορισμένα σημεία δεν υπήρχε καθόλου θεμελίωση”

25/01/2022, 10:11 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνάντηση μεταξύ Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας και ΟΑΕΔ Πρέβεζας

24/01/2022, 4:29 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : 171 τα ενεργά κρούσματα μαθητών και εκπαιδευτικών

24/01/2022, 4:15 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites