Τετάρτη, 23/09/2020

Η Πρέβεζα έχει το μεγαλύτερο σε εμπορική δραστηριότητα λιμάνι της δυτικής Ελλάδας

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης για το μεγάλο θέμα της Πρέβεζας, το λιμάνι της,  έδωσαν στο Σταθμό της Πρέβεζας και την εκπομπή Αριστερά του Αμβρακικού με τον Νίκο Λιβιεράτο και την Ανδριάνα Σολδάτου, ο Ναυτικός Πράκτορας κ. Βασίλης Σαρδελής και ο Πρόεδρος των Λιμενεργατών του Εμπορικού Λιμένα Πρέβεζας κ.Βασίλης Κακαβούλης.

Και οι δύο ήταν παρόντες στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και μετέφεραν μέσα από την εκπομπή ουσιαστικές πληροφορίες κυρίως για το χρονοδιάγραμμα της μελέτης τροποποίησης του master plan.

Από την πλευρά του ο κ. Σαρδελής, ο οποίος ήταν παρόν και στο περιφερειακό συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ηπείρου που πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα, είπε πως » η Πρέβεζα δεν είχε τόση πολύ ρέντα σαν πόλη σε σύγκριση με άλλες πόλεις».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα όσα είπε και ο Πρό

εδρος των Λιμενεργατών κ. Κακαβούλης, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως χρειάζεται και το Τουριστικό αλλά και το Εμπορικό Λιμάνι από το οποίο ζουν 120 οικογένειες, αλλά όχι μόνο αυτό, φέρει και τεράστια έσοδα στην πόλη, αφού σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία τα οποία ανέφερε και στην συνέχεια ο κ. Σαρδελής, η Πρέβεζα έχει το μεγαλύτερο σε εμπορική δραστηριότητα λιμάνι της δυτικής Ελλάδας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ