Πρώτη προπόνηση για τον ανανεωμένο ΠΑΣ Πρέβεζα

Το απόγευμα της Δευτέρας 31/7/2017 στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα», πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του ανανεωμένου ΠΑΣ Πρέβεζα για τη σεζόν 2017-2018, παρουσία φιλάθλων της ομάδας που έδωσαν ξεχωριστό «χρώμα» με συνθήματα και καπνογόνα, στην επίσημη πρώτη του συλλόγου.
Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Αντιπρόεδρος της ομάδας Βασίλης Κουτρούμπας, ο Γενικός Αρχηγός Τάσος Αμάραντος και ο προπονητής Άγγελος Μπέκας, μίλησαν στους παίκτες για τις απαιτήσεις που υπάρχουν και για το πλαίσιο οργάνωσης του ΠΑΣ Πρέβεζα εν’ όψει της νέας σεζόν.
Ακολούθησαν εργομετρικές μετρήσεις όλων των ποδοσφαιριστών και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε προπόνηση υπό της οδηγίες του κου Μπέκα και των συνεργατών του, με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τεχνικής.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί στο «Αθανασία Τσουμελέκα» και το δημοτικό γήπεδο του Αγίου Θωμά.
Οι παίκτες που πήραν μέρος στην πρώτη προπόνηση ήταν:
1. Κώστας Δημουλιάς

2. Λευτέρης Χουλιάρας

3. Λάζαρος Γκούρας

4. Αλέξανδρος Ντέντι

5. Μιχάλης Ντέτσικας

6. Βαγγέλης Πανταζής

7. Νίκος Λεόπουλος

8. Μιλτιάδης Δήμας

9. Γιάννης Καζούκας

10. Σπύρος Μουρεχίδης

11. Τάσος Τουμανίδης

12. Γιώργος Κουτρούμπας

13. Δημήτρης Κώτσης

14. Άντριαν Τσίμπρο

15. Άντρι Ρούτζι

16. Άρης Βασιλάκος

17. Βαγγέλης Βάλαρης

18. Προκόπης Μαλέσκος

19. Λέιντι Ντιό

20. Αναστάσης Τάσσης

21. Νίκος Μπόμπορης

22. Χρήστος Σκαμνέλος

23. Δημήτρης Σπυρόπουλος

24. Μάριος Τσάλα

25. Ρόνι Λιάσκος

Ο Γενικός Αρχηγός του ΠΑΣ Πρέβεζα Τάσος Αμάραντος δήλωσε: «Η προσπάθεια που κάνουμε φέτος είναι να ανασυγκροτήσουμε την ομάδα από τα θεμέλια, γιατί η ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια συντηρείται με τις φιλότιμες προσπάθειες του Θοδωρή Πετρόπουλου και πέρυσι του Αλέκου Λεόπουλου.
Φέτος βρήκαμε μία χημεία με περίπου 10 άτομα, τα οποία επικοινωνούμε. Είμαστε μία παρέα, είμαστε φίλοι. Με τον Άγγελο Μπέκα θα πορευτούμε μαζί. Οι αποφάσεις παίρνονται με ομοφωνία. Είναι ο Μπάμπης Καλαντζής, ο Αλέκος Λεόπουλος, ο Γιώργος Μπόκιας και τα άλλα παιδιά… Θα υπάρξει και ακόμη ένα πρόσωπο που θα πλαισιώσει το διοικητικό συμβούλιο. Θέλουμε να κάνουμε ένα γερό οικοδόμημα, μία ομάδα με βάσεις, που θα αποπνέει υγεία, θα προσπαθήσουμε να βρούμε παίκτες που να ταιριάζουν στη φιλοσοφία και την κουλτούρα της ομάδας. Προσπαθούμε να φτιάξουμε μία ομάδα που θα τη σέβονται οι αντίπαλοι, οι διαιτητές και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Όταν αυτό γίνει σίγουρα θα έρθει και ο κόσμος κοντά μας. Είναι φιλοδοξία μας αυτό. Θέλουμε τον κόσμο τον υγιή, έξω από ακρότητες. Δε θέλουμε η ομάδα να είναι ένα πυροτέχνημα όπως ήταν το 2012-13. Η ομάδα να χρησιμοποιεί παιδιά που θα έχουν τους ίδιους στόχους με την ομάδα. Θα βάλουμε χρήματα από την τσέπη μας και μέσω χορηγιών θα προσπαθήσουμε η ομάδα να λειτουργεί μόνη της από ‘δω και πέρα. Δε θα είμαστε ισόβιοι στο συμβούλιο. Όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος.
Ο κ. Μπέκας είναι ο πλέον αρμόδιος να μιλήσει για το αγωνιστικό κομμάτι. Έχουμε και τον Κώστα Αμάραντο που είναι κοντά στην ομάδα, ως τεχνικός σύμβουλος. Μαζί με το Δημήτρη Ντοματά, είναι άνθρωποι που γνωρίζουν την κατηγορία. Αν πετύχουμε την άνοδο και για εμένα θα είναι η 4η άνοδος με τον ΠΑΣ Πρέβεζα. Θέλουμε να κάνουμε την ομάδα ανταγωνιστική, αξιόπιστη. Όταν είσαι στον ΠΑΣ Πρέβεζα στόχος είναι η άνοδος, δε συζητάμε κάτι λιγότερο. Αλλά πρώτα μας νοιάζει να χτίσουμε ομάδα. Να μπορεί να έχει τις βάσεις να σταθεί στην παραπάνω κατηγορία. Να δουλεύει η ομάδα μόνη της. Έχουμε μεγάλο ρόστερ, θα έρθουν κι άλλοι παίκτες να δοκιμαστούν. Θα δούμε ποιοι ταιριάζουν στην ομάδα και ποιοι όχι. Πρέπει να χτίσουμε τον ΠΑΣ Πρέβεζα από την αρχή».

Ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Μπέκας ανέφερε: «Είναι μία καινούρια προσπάθεια. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή και επιμονή για να δημιουργήσουμε την ομάδα που θέλουμε, ώστε να βγάλει πάλι υγεία. Και με δουλειά να καταφέρουμε να το βγάλουμε αυτό στο γήπεδο. Όλα τα υπόλοιπα θέλουν στήριξη από όλους μας. Να στηρίξουμε τα παιδιά και όλα θα πάνε καλά.
Το ρόστερ είναι ανοικτό, διαμορφώνεται και θα βγάλουμε συμπεράσματα για όλα τα παιδιά. Θα είμαστε δίκαιοι με όλα τα παιδιά. Αν χρειαστεί κάποια ενίσχυση θα προχωρήσουμε σε αυτή.
Επαναλαμβάνω ότι στόχος είναι να βγάλουμε υγεία μέσα στο γήπεδο, να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Κάθε ματς θα το δούμε ξεχωριστά. Είναι νωρίς να μιλάμε για πρωταθλητισμό. Στόχος είναι φτιάξουμε την ομάδα από την αρχή. Ζητάμε πίστωση χρόνου από τον κόσμο της Πρέβεζας. Θέλουμε να πούμε και ένα μεγάλο ‘’ευχαριστώ’’ στους Ιππόκαμπους, τους οργανωμένους φιλάθλους του ΠΑΣ, που είναι εδώ και μας στηρίζουν».


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites