Σημαντικές συναντήσεις είχε ο Δημήτρης Παππάς κατά την διάρκεια του 4ου Τακτικού Συνεδρίου του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού

Ανέλαβε δράση ο επικεφαλής της ΑΣΥΠ κ. Δημήτρης Παππάς, κατά την διάρκεια του 4ου Συνεδρίου του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών , το οποίο ολοκληρώθηκε το Σάββατο 29 Ιουλίου στην Πρέβεζα.

Ο κ. Παππάς ως μέλος του Δ.Σ. του ΕΟΕΣ Αμφικτυονια δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και πραγματοποίησε σημαντικές επαφές προς όφελος και της Πρέβεζας η οποία θα πρέπει να θυμίσουμε πως είναι μέλος της  Αμφικτυονίας.

Μία τέτοια τέτοια λοιπόν σημαντική επαφή ήταν αυτή που πραγματοποίησε με τον Δήμαρχο Φοινικαίων της γειτονικής Αλβανίας. Όπως ανέφερε ο Κος. Παππάς στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμος Φοινικαίων, ύστερα από αίτημα του εντάχθηκε ως μέλος στην Αμφικτυονία προ ημερών.Η απόφαση ένταξης, επιδόθηκε στον Δήμαρχο Φοινικαίων την Τετάρτη, στα Ιωάννινα από τον Γενικό Διευθυντή της Αμφικτιονίας Κoν. Ξένο. Ύστερα από συνεννόηση μάλιστα θα προσδιοριστεί η ημερομηνία όπου ο Κος. Παππάς με αντιπροσωπεία της Αμφικτυονίας θα επισκεφτεί  τον Δήμο Φοινικαίων για συνάντηση εργασίας.

Ως γνωστόν ο ΕΟΕΣ, με έδρα την Αθήνα, ξεκίνησε με μέλη από Δήμους από Κύπρο, Γαλλία, Ιταλία, Ελλάδα. Σήμερα οι χώρες που συμμετέχουν καθημερινά αυξάνονται.

Μία ακόμα σημαντική συνάντηση ήταν αυτή που είχε ο κ. Παππάς με τον συγγραφέα του συγκλονιστικού βιβλίου με τίτλο “Ελένη”-δημοσιογράφο και μεγάλο πατριώτη, Κον. Nicholas Gage (Νίκος Γκατζογιάννης).

Παλιοί γνώριμοι και φίλοι ο κ. Παππάς και ο κ. Γκατζογιάννης ,ξανασυναντήθηκαν και γευμάτισαν έχοντας την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για διάφορα θέματα . Ο Κος. Γκατζογιάννης άλλωστε, είναι μια προσωπικότητα που δεν έχει σύνορα και κάθε άνθρωπος που τον συναντά βγαίνει πιο κερδισμένος σε γνώσεις και σοφία.

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Οι εβδομαδιαίοι έλεγχοι των κινητών μονάδων του ΕΟΔΥ στην Π.Ε Πρέβεζας

27/11/2020, 4:06 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Να επισπεύσει η Περιφέρεια Ηπείρου την μελέτη σύνδεσης της Πρέβεζας με την Εγνατία ζητά ο Δήμος Πάργας

27/11/2020, 1:38 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Θανατηφόρο τροχαίο στο Δρυόφυτο Πρέβεζας

27/11/2020, 11:42 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Προμήθεια 500 rapid test για τα σχολεία της Πρέβεζας από την Σχολική Επιτροπή του Δήμου

27/11/2020, 11:07 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Νοσοκομείο Πρέβεζας : Τι έχει γίνει σχετικά με τη σύνταξη μελέτης; 

27/11/2020, 10:07 πμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Άλλα τρία σημαντικά έργα ξεκινούν άμεσα στον Δήμο Πάργας

27/11/2020, 9:34 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites