Τρίτη, 11/08/2020

Πανδαισία γυμναστικών επιδείξεων στην Πλατεία Ανδρούτσου – Ξεκίνησε το 5ο Φεστιβάλ Γυμναστική στην Πρέβεζα

Παρουσία της ολυμπιονίκου Μαρίας Γεωργάτου πραγματοποιήθηκε σήμερα η έναρξη του 5ου Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Πρέβεζας

Mε την συμμετοχή περίπου 250 παιδιών από 8 συλλόγους της χώρας αλλά και το εξωτερικό ξεκίνησε σήμερα στην Πλατεία Ανδρούτσου στην Πρέβεζα, το 5ο Φεστιβάλ «Γενικής Γυμναστικής». Μια γιορτή του αθλητισμού η οποία συνδυάζει την γυμναστική με το θέαμα και συνδιοργανώνεται από τον Γυμναστικό Σύλλογο Κλεοπάτρα και το Δήμο Πρέβεζας,έχει την υποστήριξη της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας .

Ιδιαίτερη βαρύτητα στο φετινό φεστιβάλ δίνει η παρουσία  της χάλκινης Ολυμπιονίκη του Σίδνει (2000) της Εθνικής ομάδας Ανσάμπλ Μαρία Γεωργάτου στην οποία αποδόθηκαν τιμητικές πλακέτες.

Εκ μέρους του Δήμου Πρέβεζας για το φεστιβάλ μίλησε η Δημοτική Σύμβουλος Ελευθερία Αγγέλη η οποία ευχήθηκε τα καλύτερα για την διοργάνωση.

Το Σάββατο στις 20:00 το απόγευμα στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ατομικά και ομαδικά προγράμματα ρυθμικής,ενόργανης και ακροβατικής γυμναστικής με είσοδο ελεύθερη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ