Πέμπτη, 05/12/2019

Πίσω από τις κάμερες του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων της ΕΡΤ3 στην Πρέβεζα

Κάμερες, drones και ένα από τα μεγαλύτερα δημοσιογραφικά συνεργεία που έχει δει ποτέ η πόλη  στήθηκαν στο Λιμάνι της και σε γύρω περιοχές για την μετάδοση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων της ΕΡΤ3 ζωντανά από την Πρέβεζα.

Εντυπωσιακό ήταν το τηλεοπτικό αποτέλεσμα που είδαν οι Έλληνες τηλεθεατές στους τηλεοπτικούς τους δέκτες από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ3 το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά με φόντοτο Λιμάνι της Πρέβεζας και για το οποίο επιστρατεύθηκε η τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Εκτός από τα αναλυτικά ρεπορτάζ για ζητήματα που καίνε την τοπική κοινωνία όπως η σύνδεση της πόλης με την Ιόνια Οδό με κάθετο άξονα, ο Τουρισμός, ο Αμβρακικός Κόλπος και οι άνθρωποι της, οι τηλεθεατές απόλαυσαν εντυπωσιακά πλάνα από την πόλη, τις παραλίες της και τους αρχαιολογικούς της χώρους.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα πλάνα της Πρέβεζας από ψηλά τα οποία μεταδόθηκαν ζωντανά τραβήχτηκαν από δύο Πρεβεζάνους  επαγγελματίες χειριστές drone. Ο Λάζαρος Τσάτσος και ο Κώστας Αθανασόπουλος μπήκαν στα … «αδυτα» της κρατικής τηλεόρασης και ταξίδεψαν τους τηλεθεατές με τα εντυπωσιακά τους πλάνα στην Πρέβεζα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ