Παρασκευή, 13/12/2019

«Κλώτσησε» προσφορά 9 χιλιάδων ευρώ για τον Θερινό Κινηματογράφο ο Δήμος Πρέβεζας- Τον επαναδημοπρατεί τέλος Ιουλίου

Στις 28 Ιουλίου η νέα Δημοπρασία

Την επαναδημοπράτηση του Θερινού Κινηματογράφου «Κυανή Ακτή» αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πρέβεζας μετά και την διενέργεια δύο δημοπρασιών εκ των οποίων η μία απέβη άγονη και στην δεύτερη  προσήλθε εκπρόσωπος εταιρίας ο οποίος πρόσφερε εφ’ άπαξ το ποσό των 9.050 € για 3 χρόνια, όμως σύμφωνα με την Οικονομική Επιτροπή δεν προσκόμισε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ώστε να κατοχυρωθεί σε αυτόν το μίσθιο.

Η νέα δημοπρασία  θα διεξαχθεί ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών του Δήμου Πρέβεζας , με φανερές πλειοδοτικές, προφορικές προσφορές, την 28 Ιουλίου 2017 ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή με ώρα έναρξης κατάθεσης προσφορών τις 10.00 π. μ. και λήξης κατάθεσης προσφορών τις 11.00, εκτός και υπάρχουν αμέσως συνεχιζόμενες η μία μετά την άλλη προσφορές, μέχρι της τελικής πλειοδοσίας. Τόπος της δημοπρασίας ορίζεται η έδρα του Δήμου Πρέβεζας , Δημαρχιακό Μέγαρο Πρέβεζας, που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου και Μπαχούμη 2 της Πόλης της Πρέβεζας, Δημοτικής Ενότητας Πρέβεζας .

Εάν για οποιοδήποτε λόγο ματαιωθεί και η νέα δημοπρασία κατά την ανωτέρω ημερομηνία, αυτή θα επαναληφθεί με τους ίδιους όρους και στον ίδιο τόπο την επόμενη εβδομάδα στις 04/08/2017, ημέρα Παρασκευή, την ίδια ώρα και με τους ίδιους όρους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ