Πέμπτη, 05/12/2019

Εκτός προγράμματος Interreg Ελλάδας – Αλβανίας ο Δήμος Πρέβεζας … Μας έμεινε όμως η καλή βαθμολογία

Εκτός προγράμματος Interreg Ελλάδας – Αλβανίας 2014-2010 τέθηκε η πρόταση του Δήμου Πρέβεζας, όπως αποκαλύφθηκε κατά την διάρκεια συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 26 Ιουλίου.

Το θέμα ήρθε μετά από ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου της συμπολίτευσης του κ. Δημήτρη Κώτση στον οποίο απάντησε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Ευάγγελος Γιαννουλάτος.

«Κάνουμε πάρα πολλές προτάσεις σε πάρα πολλά προγράμματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα εντάσσονται όλες. Πήρε πάρα πολύ καλή βαθμολογία. Γίνανε 100 προτάσεις και είναι στην 25η, πήραν τις 20 και μείναν οι 75 εκτός. Είναι σε πάρα πολύ καλή σειρά και συνεπώς δεν εγκρίνονται όλες οι προτάσεις.Υπάρχουν και ερωτηματικά πολλά βέβαια»  είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννουλάτος.

Την ίδια ώρα βέβαια ο Δήμος Ζηρού κατάφερε να περάσει στο πρόγραμμα 2 «βαρβάτες» πρωτοποριακές μελέτες σύμφωνα και με την ενημέρωση που είχε κάνει πρώτα το mypreveza.gr ο ίδιος ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής, κατά την διάρκεια των εγκαινίων του 1ου Συμποσίου Γαστρονομίας Λάκκας- Σουλίου, όταν και ενημερώθηκε από την κ. Καλογιάννη για την τεράστια αυτή επιτυχία του Δήμου που είναι επικεφαλής. Πρόκειται για έργα που θα αγγίξουν το 1,3 εκατομμύρια ευρώ και αδιαμφισβήτητα βάζει τα γυαλιά στους υπόλοιπους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας.

Ο Δήμος Πρέβεζας πάντως… έμεινε με την καλή βαθμολογία!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ