Τρίτη, 04/08/2020

Γέμισαν λουόμενους οι παραλίες της Π.Ε Πρέβεζας-Αυξημένη η κίνηση στην Εθνική Οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας

Άλλο ένα δυνατό Σαββατοκύριακό ήταν αυτό που τελειώνει σε λίγες ώρες για όλη την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

 

Οι υψηλές θερμοκρασίες που άγγιξαν τους 35 βαθμούς κελσίου οδήγησαν ντόπιους και επισκέπτες να αναζητήσουν δροσιά, στις κοντινότερες παραλίες της περιοχής, με αποτέλεσμα οι περισσότερες από αυτές να γεμίσουν λουόμενους.

Αυξημένη ήταν η κίνηση και στους δρόμους της ευρύτερης περιοχής και κυρίως στην Ε.Ο Πρέβεζας -Ηγουμενίτσας, όπου τα μέτρα της τροχαίας ήταν αυξημένα καθ’ όλη την διάρκεια του διημέρου.

 

Οι άνδρες της τροχαίας Πρέβεζας για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο ήταν οι «άγρυπνοι» φρουροί της Εθνικής Οδού, κυρίως στην διασταύρωση του Αρχαγγέλλου, όπου παρατηρείται και η περισσότερη κίνηση.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως όσο πλησιάζουμε στην καρδιά του καλοκαιριού που είναι ο μήνας Αύγουστος, η κίνηση στις παραλίες και τους δρόμους θα αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, αυξάνοντας έτσι και τις πιθανότητες πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων. Για το λόγω αυτό εφιστάται η προσοχή των οδηγών οι οποίοι θα πρέπει να τηρούν τα όρια ταχύτητας, να αποφεύγουν τις αντικανονικές προσπεράσεις και να φορούν πάντα την ζώνη ασφαλείας, τόσο οι ίδιοι όσο και οι υπόλοιποι επιβάτες των οχημάτων.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες: ,

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ