Βαριά “καμπάνα” της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας σε Ηλεκτρολόγο Εγκαταστάτη

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς σε Ηλεκτρολόγο Εγκαταστάτη της περιοχής μας ο οποίος σύμφωνα με την απόφαση της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας πραγματοποίησε ηλεκτρολογικές εργασίες χωρίς τη σχετική άδεια ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη.

Διοικητικό πρόστιμο ύψους 2.500 χιλιάδων ευρώ καλείται να καταβάλει εντός χρονικού διαστήματος 2 μηνών, ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης από την ευρύτερη περιοχή του Νομού Πρέβεζας, σύμφωνα με την απόφαση της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Π.Ε Πρέβεζας.

Η Υπηρεσία εφαρμόζοντας την κείμενη νομοθεσία  σχετικά με  την εκτέλεση ηλεκτρολογικών εργασιών χωρίς την σχετική Άδεια ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη, “έριξε” βαριά καμπάνα στον συγκεκριμένο εγκαταστάτη ο οποίος πραγματοποιούσε παράνομα ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε κατάστημα της Πρέβεζας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες αποφάσεις, καθώς με τον καιρό πληθαίνουν οι καταγγελίες προς την αρμόδια υπηρεσία για παράνομες ηλεκτρολογικές εργασίες από άτομα που δεν κατέχουν νόμιμη άδεια.Μάλιστα ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Π.Ε Πρέβεζας ο οποίος ανέβασε την σχετική απόφαση στη σελίδα του στο Facebook,το τελευταίο διάστημα εντείνει τις προσπάθειες του για να σταματήσει η μάστιγα της μαύρης εργασίες διαφυλάσσοντας με το τρόπο αυτό τα συμφέροντα των επαγγελματιών του κλάδου.

Ο εν λόγω εγκαταστάτης έχει δικαίωμα να προσφύγει κατά της απόφασης στην αποκεντρωμένη διοίκηση Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας εντός 15 ημερών από την ημέρα έκδοσης της.

 

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με συμμετοχή μικρών και μεγάλων πραγματοποιήθηκαν οι Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές σε Νεκρομαντείο και Νικόπολη

29/05/2023, 10:05 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ της Ένωσης Γονέων Πρέβεζας

29/05/2023, 9:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ηλέκτρα του Σοφοκλή : Την Τετάρτη 26  Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης στην Πρέβεζα

29/05/2023, 3:43 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εγκαινιάζεται το Σάββατο η Παιδική – Εφηβική βιβλιοθήκη του Δήμου Πρέβεζας

29/05/2023, 3:33 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας παραδίδει το νέο Κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Καναλίου

29/05/2023, 3:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Περιφέρεια Ηπείρου θα τιμήσει την ομάδα του Φιλαθλητικού Πρέβεζας

29/05/2023, 12:26 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο συντήρησης και αποκατάστασης του καθολικού της Ιεράς Μονής Αβάσσου.

29/05/2023, 12:17 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πιο δυνατό από ποτέ το Preveza Jazz Festival γιόρτασε τα 21α γενέθλιά του συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου στις εκδηλώσεις του

29/05/2023, 12:08 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites