Πέμπτη, 05/12/2019

Βαριά «καμπάνα» της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας σε Ηλεκτρολόγο Εγκαταστάτη

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς σε Ηλεκτρολόγο Εγκαταστάτη της περιοχής μας ο οποίος σύμφωνα με την απόφαση της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας πραγματοποίησε ηλεκτρολογικές εργασίες χωρίς τη σχετική άδεια ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη.

Διοικητικό πρόστιμο ύψους 2.500 χιλιάδων ευρώ καλείται να καταβάλει εντός χρονικού διαστήματος 2 μηνών, ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης από την ευρύτερη περιοχή του Νομού Πρέβεζας, σύμφωνα με την απόφαση της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Π.Ε Πρέβεζας.

Η Υπηρεσία εφαρμόζοντας την κείμενη νομοθεσία  σχετικά με  την εκτέλεση ηλεκτρολογικών εργασιών χωρίς την σχετική Άδεια ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη, «έριξε» βαριά καμπάνα στον συγκεκριμένο εγκαταστάτη ο οποίος πραγματοποιούσε παράνομα ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε κατάστημα της Πρέβεζας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες αποφάσεις, καθώς με τον καιρό πληθαίνουν οι καταγγελίες προς την αρμόδια υπηρεσία για παράνομες ηλεκτρολογικές εργασίες από άτομα που δεν κατέχουν νόμιμη άδεια.Μάλιστα ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Π.Ε Πρέβεζας ο οποίος ανέβασε την σχετική απόφαση στη σελίδα του στο Facebook,το τελευταίο διάστημα εντείνει τις προσπάθειες του για να σταματήσει η μάστιγα της μαύρης εργασίες διαφυλάσσοντας με το τρόπο αυτό τα συμφέροντα των επαγγελματιών του κλάδου.

Ο εν λόγω εγκαταστάτης έχει δικαίωμα να προσφύγει κατά της απόφασης στην αποκεντρωμένη διοίκηση Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας εντός 15 ημερών από την ημέρα έκδοσης της.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ