Βαριά “καμπάνα” της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας σε Ηλεκτρολόγο Εγκαταστάτη

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς σε Ηλεκτρολόγο Εγκαταστάτη της περιοχής μας ο οποίος σύμφωνα με την απόφαση της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας πραγματοποίησε ηλεκτρολογικές εργασίες χωρίς τη σχετική άδεια ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη.

Διοικητικό πρόστιμο ύψους 2.500 χιλιάδων ευρώ καλείται να καταβάλει εντός χρονικού διαστήματος 2 μηνών, ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης από την ευρύτερη περιοχή του Νομού Πρέβεζας, σύμφωνα με την απόφαση της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Π.Ε Πρέβεζας.

Η Υπηρεσία εφαρμόζοντας την κείμενη νομοθεσία  σχετικά με  την εκτέλεση ηλεκτρολογικών εργασιών χωρίς την σχετική Άδεια ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη, “έριξε” βαριά καμπάνα στον συγκεκριμένο εγκαταστάτη ο οποίος πραγματοποιούσε παράνομα ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε κατάστημα της Πρέβεζας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες αποφάσεις, καθώς με τον καιρό πληθαίνουν οι καταγγελίες προς την αρμόδια υπηρεσία για παράνομες ηλεκτρολογικές εργασίες από άτομα που δεν κατέχουν νόμιμη άδεια.Μάλιστα ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Π.Ε Πρέβεζας ο οποίος ανέβασε την σχετική απόφαση στη σελίδα του στο Facebook,το τελευταίο διάστημα εντείνει τις προσπάθειες του για να σταματήσει η μάστιγα της μαύρης εργασίες διαφυλάσσοντας με το τρόπο αυτό τα συμφέροντα των επαγγελματιών του κλάδου.

Ο εν λόγω εγκαταστάτης έχει δικαίωμα να προσφύγει κατά της απόφασης στην αποκεντρωμένη διοίκηση Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας εντός 15 ημερών από την ημέρα έκδοσης της.

 

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στελέχη του Πολυδύναμου Κέντρου Πρέβεζας του ΟΚΑΝΑ πραγματοποίησαν συνάντηση δικτύωσης και ενημέρωσης με τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης της πόλης

01/12/2022, 6:26 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Οι 8 περιοχές που γίνει προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος την Κυριακή

01/12/2022, 4:55 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Koινή ενημερωτική δράση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του ΑΙDS στην Πρέβεζα

01/12/2022, 4:51 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Πολιτική λύση για την απομάκρυνση του αμιάντου από τα σπίτια του Ωρωπού αναζητά ο Δήμος

01/12/2022, 4:47 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργεί η ΔΟΥ στις 15 Δεκεμβρίου

01/12/2022, 4:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με το νέο Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου “Πρέβεζα” συναντήθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

01/12/2022, 4:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites