Δευτέρα, 20/05/2019

Φόρεσε το μπλουζάκι του Preveza Jazz Festival και πήγε Gay Pride ο Ευκλείδης Τσακαλώτος!

Πολυσυζητημένη είναι από χθες η συμμετοχή του Πρεβεζάνου Υπουργού Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτου στην παρέλαση του Gay Pride έξω από την Βουλή των Ελλήνων.
Με το σύνθημα «Θέμα παιδείας» η δωδέκατη συνεχόμενη και πολύχρωμη γιορτή του Athens Pride, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, για πρώτη φορά, όμως, στην «καρδιά της πόλης», στην πλατεία Συντάγματος.
Αυτό που σηκώνει συζήτηση φυσικά και δεν είναι η συμμετοχή του Υπουργού Οικονομικών στο Gay Pride, ούτε η ενδυματολογική του προτίμηση, αλλά τα όσα φαίνεται ότι είπε πριν λίγες ημέρες στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που σήκωσαν «μπαϊράκι» για τα νέα μέτρα.
Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Τσακαλώτος φέρεται να είπε πως πρέπει πλέον να ξεκολλήσουμε από την εμμονή στα προβλήματα των μνημονίων που υπογράφει και να δούμε σφαιρικά τα πράγματα. Διότι, αυτή η κυβέρνηση έχει κάνει και πολλά θετικά, όπως το Gay Pride!
Καταρχάς κάποιος θα πρέπει να τον ενημερώσει ότι το Gay Pride δεν το έχει κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ούτε καμία άλλη κυβέρνηση, αλλά είναι μία εκδήλωση – παρέλαση για το δικαίωμα των ανθρώπων στον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ελευθερία της έκφρασης, τον ρατσισμό, τον κοινωνικό αποκλεισμό, κλπ. που διοργανώνεται από τις αντίστοιχες οργανώσεις.
Είναι αλήθεια δυνατόν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος να πιστεύει πως μπορούν να μπουν στην ίδια ζυγαριά το μνημόνιο και το gay pride;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ