Η Δημοτική Αρχή πανηγυρίζει αλλά το “ματς” δεν έληξε ακόμα …

Προσφυγή κατά της απόφασης της ελεγκτικής επιτροπής για τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου που ορίζουν τα Διοικητικά Συμβούλια σε ΔΕΥΑΠ και Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο

Αν μιλούσαμε για αγώνα ποδοσφαίρου το σκορ αυτού του “ματς” ανάμεσα στην Δημοτική Αρχή και την Ελάσσονα αντιπολίτευση θα ήταν μέχρι στιγμής ισόπαλο …

Αυτό γιατί μετά την αποφάσεις της αποκεντρωμένης διοίκησης που ακύρωναν τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με τον ορισμό των Διοικητικών Συμβουλίων στη ΔΕΥΑΠ και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και το πρώτο …”γκολ” της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης, ήρθαν οι αποφάσεις της ελεγκτικής επιτροπής στην οποία είχε προσφύγει η Νομική Υπηρεσία του Δήμου Πρέβεζας και η σειρά της Δημοτικής Αρχής να βάλει το δικό της “γκολ” στο συγκεκριμένο “ματς” , αφού έγινε δεκτή η μία που αφορά το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και εν μέρει δεκτή αυτή για την ΔΕΥΑΠ.

Η Δημοτική Αρχής πανηγύρισε ξέφρενα τις αποφάσεις αυτές με πομπώδεις ανακοινώσεις και σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κοσμάς Κορωναίος δήλωσε δικαιωμένος από τις αποφάσεις αυτές και κάλεσε τις παρατάξεις να ψηφίσουν για την συμπλήρωση της αριθμ. 121/2017 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά τον ορισμό μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Πρέβεζας, ως προς τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στην ΔΕΥΑΠ, καθώς άκουσον άκουσον, σύμφωνα με την απόφαση της ελεγκτικής επιτροπής ο ορισμός των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΠ έγινε χωρίς να υπάρχει σχετικό έγγραφο της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων στην επιχείρηση ή του σωματείου τους προς το Δημοτικό Συμβούλιο, με το οποίο να υποδεικνύεται ο εκπρόσωπος των εργαζομένων. Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια απόφαση, ο Δήμος Πρέβεζας δια του εκπροσώπου επικαλέστηκε ένα έγγραφο από την προηγούμενη θητεία και ένα δεύτερο έγγραφο που ζητήθηκε ετεροχρονισμένα, δηλαδή αφού πήρε απόφαση του Δημοτικό Συμβούλιο.

Η Ελάσσονα αντιπολίτευσης αποχώρησε από την συζήτηση επί του θέματος ανακοινώνοντας πως θα προσφύγει κατά των αποφάσεων αυτών στα διοικητικά δικαστήρια και δεν θα μπει σε κανέναν διάλογο μέχρι αυτή η υπόθεση να τελεσιδικήσει.

Ένας αγώνας λοιπόν, τελειώνει μόλις ακουστεί το σφύριγμα του διαιτητή … και σε αυτό το παιχνίδι υπάρχει πολύς χρόνος ακόμα για να μπουν και άλλα “γκολ”!!!


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Οι “τίγρεις” του ΝΑΤΟ συναντήθηκαν πάνω από το Ζάλογγο

22/05/2022, 3:40 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ηλικιωμένου

22/05/2022, 12:16 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Σε μια νύχτα μπήκαν σε 3 καταστήματα

22/05/2022, 11:58 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πολιτιστικός Σύλλογος “Πρέβεζα” : Η Λ.Ε.Κ. είναι ένας αποταμιευτήρας αξιών και αγάπης για τον τόπο και τους ανθρώπους

21/05/2022, 3:58 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκδήλωση- αφιέρωμα στη Μικρασία από το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

21/05/2022, 3:52 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ειδική ενημερωτική & εκπαιδευτική ημερίδα από την Νέα Ένωση Ξενοδόχων

21/05/2022, 11:08 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites