Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς στην Πρέβεζα-Στόχος η ενεργοποίηση της ομοσπονδίας

Στην Πρέβεζα βρέθηκε την Πέμπτη 4 μάη 2017, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, ο οποίος είχε συνάντηση με εκπροσώπους επαγγελματιών διαφόρων κλάδων, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας. ο κ. Καββαθάς αναφέρθηκε σε μια σειρά από ενδιαφέροντα ζητήματα που αφορούν τους περισσότερους κλάδους των επαγγελμάτων και η παρουσία του σηματοδότησε την επανεργοποίηση της ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Πρέβεζας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Γιαμάς,  ο κ. Κώστας Σταύρου πρόεδρος του συλλόγου εργολάβων ηλεκτρολόγων νομού Πρέβεζας, ο πρόεδρος των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Σπύρος Κόκκαλης, ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Ζυγούρης καθώς και πολλοί γνωστοί εκπρόσωποι επαγγελμάτων όπως οι κ.κ. Κώστας Σκαμνέλος, Ανδρέας Κατσανάκης, Δημήτρης Παπουτσής και Βαγγέλης Βλάχος.Σε κάθε περίπτωση ήταν μια συνάντηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ο κ. Γιώργος Καββαθάς, είναι αφενός γνωστός για την συνδικαλιστικ΄λη του δράση, αφετέρου γνωρίζει σε βάθος τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες. Μεταξύ άλλων εστίασε στις οφειλές των επαγγελματιών στο δημόσιο, στις ασφαλιστικές εισφορές κ.α.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Παρουσιάστηκε η εφαρμογή που θα κάνει την Πρέβεζα σε “Έξυπνη Πόλη”

28/09/2022, 4:20 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Εγκρίθηκε χρηματοδότηση 500.000 ευρώ από το Υ.Α.Α.Τ για έργο “Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις” στις Κοινότητες Κρανέας και Γοργομύλου

28/09/2022, 3:56 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ταξίδι ελπίδας με το ιστιοπλοϊκό του ΚΕΘΕΑ στην Πρέβεζα και τα Ιόνια Νησιά

28/09/2022, 3:46 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Προσωρινός ανάδοχος για τα συμπληρωματικά έργα αναβάθμισης του αλιευτικού καταφυγίου Πρέβεζας

28/09/2022, 3:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Γιώργος Γούσης : Ο σκηνοθέτης από την Πρέβεζα που διεκδικεί OSCAR

28/09/2022, 3:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη σε περιοχή της Πρέβεζας για διακίνηση σκληρών ναρκωτικών  

27/09/2022, 3:45 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites